Geleenstraat 61 6411 HR Heerlen

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

In de sfeervolle Heerlense Geleenstraat bieden wij u deze winkelruimte met verrassend groot vloeroppervlak aan. De ruimte beschikt over een totaal vloeroppervlak van ca. 310 m² en werd tot voor kort geëxploiteerd door carnaval- en feestwinkel het Spashoes. De ruimte beschikt over een glazen entree. De hoge plafonds zorgen voor een zeer ruimtelijke indruk.

VERZORGINGSGEBIED :
De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (CBS: per 1-4-2016). De woonboulevard zorgt voor een enorme passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

HUURINCENTIVE :
Een ingroeiscenario met een gereduceerde aanvangshuur behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden via ons kantoor.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de Geleenstraat waar eveneens het Stadhuis van Heerlen is gelegen. De Geleenstraat is een van de bekende aanlooproutes richting het centrale Pancratiusplein en de Bongerd. Het centrum van Heerlen is zeer goed toegankelijk vanaf de N281. Verder is NS-station Heerlen CS, waar momenteel het ‘Maankwartier’ wordt gerealiseerd, binnen loopafstand bereikbaar.

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond Winkelruimte ca. 244 m²
Souterrain Opslagruimte ca. 33 m²
Split level Opslagruimte ca. 33 m²

Totaal ca. 310 m²

PARKEREN :
Parkeren kan voor de deur, verder zijn diverse parkeergarages op loopafstand aanwezig.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 21 januari 1993, bestemd als “Centrumvoorziening en wonen”. Binnen deze bestemming is een breed palet aan activiteiten mogelijk, zoals horeca en retailactiviteiten. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Oplevering geschiedt semi-casco, in huidige staat.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: EUR 1.500,- per maand, te vermeerderen met btw.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Niet van toepassing.
Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m²
Verkoopvloeroppervlakte
244 m²
Breedte gevel
4,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geleenstraat 61

€ 1.500 /mnd