Promenade 141-143 6411 JE Heerlen

€ 20.000 /jr

Omschrijving

Compacte winkelruimte annex kantoorruimte van ca. 110 m² op maaiveldniveau met alsmede een grote ruimte in het souterrain, pal tussen retailketens Zeeman en Coolcat. Dit object beschikt over interne faciliteiten waaronder winkelverlichting, toiletruimte, pantry en rolluiken. Bij huur van deze ruimte kan huurder dan ook gebruik maken van roerende zaken.

LOCATIE :
Het object is gelegen in het centrum van Heerlen, aan de Promenade. Het voorste gedeelte van de promenade geldt als één van de aanloopstraten naar het kernwinkelgebied van Heerlen (waar het tweede gedeelte tot aan de Bongerd deel van uit maakt) De Q-Park Theater Heerlen parking is direct aan de overzijde gesitueerd en zorgt voor een grote passantenstroom richting het A1 winkelgebied van Heerlen).
De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (CBS: per 1-4-2016). De woonboulevard zorgt voor een enorme passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

PASSANTENSTROOM :
De passentenstroom t.h.v. Promenade 141 bedraagt op een gemiddelde zaterdag circa 4.300 personen (Bron: Locatus, telling najaar 2017).

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond commerciële ruimte ca. 110 m²
Kelder opslagruimte ca. 100 m²

Totaal ca. 210 m²

PARKEREN :
Er zijn diverse parkeergarages op loopafstand aanwezig.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Schinkelkwadrant zuid”, vastgesteld op 20-09-2013, bestemd als “Centrum”. Binnen deze bestemming is een breed palet aan activiteiten mogelijk, zoals horeca, detailhandel alsmede dienstverlening en leisure (voor zover voorkomend in de bij de regels bijbehorende Staat van bedrijfsactiviteiten). Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Commerciële ruimte:
- automatische toegangsdeur en luifel;
- betonnen vloeren, in verkoopruimte voorzien van laminaatvloer;
- toilet en pantry aanwezig;
- vaste trap naar kelder;
- meterkast voorzien van elektra-, gas-, watermeter, riolering en telecommunicatie;
- plafond met armaturen, winkelverlichting en noodverlichting;

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: EUR € 20.000,- per jaar, te vermeerderen met btw.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Servicekosten bestaan uit kosten stadsverwarming, onderhoud gemeenschappelijke installaties, waterverbruik en schoonhouden vluchtgang.
Huurder dient dan voor elektra een apart contract af te sluiten met een leverancier middels een eigen meter. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
210 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,18

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 141-143

€ 20.000 /jr