Geleenstraat 30 A 6411 HS Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte met een BVO van ca. 213m2, verdeeld over ca. 158m2 op de begane grond en ca. 55m2 in het souterrain.

Locatie:
De ruimte is gelegen in het centrum van Heerlen. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels en horecavoorzieningen, parkeergarage “Raadhuis”, het gemeentehuis en atelierruimten. Het centrum van Heerlen is volop in beweging. Met de plannen van IBA en mogelijke invullingen wordt Heerlen wederom op de kaart gezet.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de Heerlense Ringweg. Het pand is op korte afstand gelegen van diverse bushaltes, Heerlen Centraal Station, het Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein, waar voornamelijk horeca is gelegen.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 213 m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Het pand is een gelijkvloers winkelpand van 158m2. De frontbreedte is 9 meter. In het souterrain is ca. 55m2 opslagruimte aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd 'as-it-is'.

Parkeren:
De Geleenstraat is bereikbaar met eigen vervoer en heeft de mogelijkheid tot kort parkeren op straatniveau en lang parkeren in een van de parkeergarages die op loopafstand van de winkelruimte zijn gelegen.

Welstandsklasse:
A2.

Frontbreedte:
9 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
De bestemming van het pand is 'Centrumvoorzieningen en wonen'. Dit pand maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan 'Heerlen City West', vastgesteld op 12 januari 1993. Deze bestemming geeft de mogelijkheid tot detailhandel en/of dienstverlening en/of kantoren met baliefunctie en/of horeca. Wonen is uitsluitend toegestaan op de verdieping.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
N.o.t.k..

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
213 m²
Verkoopvloeroppervlakte
158 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
C 1,25

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geleenstraat 30 A

Huurprijs op aanvraag