Promenade 1 b 6411 JA Heerlen

€ 175.000 k.k.

Omschrijving

Promenade 1B | Heerlen

Commerciële ruimte op prominente zichtlocatie | ca. 153 m²

OBJECT
Het object betreft een casco commerciële ruimte op de eerste etage waar verschillende bestemmingen passend kunnen zijn. Het gebouw heeft een prominente locatie midden op de Promenade in het centrum van Heerlen (A1 locatie). Het pand heeft één entree die via het trappengat leidt naar de betreffende ruimte op de begane grond. Kenmerkend voor het gebouw zijn de grote glaspartijen rondom, niet alleen ideaal voor de lichtinval, maar ook ideaal voor uw herkenbaarheid.

LIGGING
Gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen op goede winkellocatie. In de nabijheid zijn onder andere winkelcentrum Corio Center, de stadsschouwburg en het Maankwartier gesitueerd. Naaste buren zijn onder andere H&M, Berden, MS Mode, Pearle, Van Haren, Suna Herenmode, ONLY, Sacha, etc.

Zichtbaarheid van en 'loop' rondom de locatie is heel goed te noemen met passantentellingen op een gemiddelde zaterdag van 5.500. De naastgelegen panden huisvesten H&M en Douglas en trekken maar liefst 11.300 passanten.

Het geheel is gunstig gesitueerd ten aanzien van de bereikbaarheid. Bushalte en NS Station bevinden zich op steenworp afstand. Daarnaast liggen de parkeergarages in de directe nabijheid van het object.

METRAGE
Eerste verdieping Winkelruimte circa 153 m²

PARKEREN
In de directe nabijheid zijn enkele grote parkeergarages gesitueerd: Corio Center, Theater, Raadhuis, de Klomp en Putgraaf. Tevens ligt er op steenworp afstand parkeergelegenheid De Bongerd

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', voorontwerp 14-03-2019. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

KOOPPRIJS
€ 175.000, - kosten koper

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige casco staat, voorzien van eigen meterkast. Het object zal worden verkocht en geleverd 'as is, where is', dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare on onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte

VVE
Er is een VVE actief gezamenlijk met Promenade 1A Heerlen met een bijdrage per kwartaal vooruit te voldoen voor een bedrag van € 484,44, er zijn geen troetredingskosten van toepassing.

ERFPACHT
Op het object is het recht van erfpacht van toepassing, eindigend op 14-02-2052. De canon is voor de duur van het erfpachtsrecht afgekocht.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
153 m²
Verkoopvloeroppervlakte
153 m²
Breedte gevel
53 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 1 b

€ 175.000 k.k.