• Onder bod

Stanleystraat 23 6413 HR Heerlen

€ 40 /m²/jaar € 50.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT BEVINDT ZICH IN ONDERHANDELINGSFASE

Maatschappelijke ruimte in Heerlerheide in Heerlen

OBJECT
Gelegen aan de rand van een woonwijk mogen wij bemiddelen in de verkoop danwel verhuur van dit object. Het geheel is gebouwd in 2008 en omvat ca. 156 m² vloeroppervlakte maar verdiend een opfrisbeurt. Het object is voorzien van onder andere een eigen meterkast, systeemplafond met opbouw verlichtingsarmaturen, cv installatie, airco unit, toilet- en pantryruimte.
Bij verkoop kan het geheel het beste ruimer gezien worden dan alleen de bestaande bebouwing zelf. Het object is gelegen op een perceel van ruim 1.500 m² op een goed zichtbare hoek van een doorgaande weg wat u de mogelijkheden biedt om naast de bestaande bebouwing nieuwe kansen te benutten. Het is raadzaam met de gemeente Heerlen te overleggen naar de mogelijkheden tot het realiseren van andere bestemmingen binnen het vigerende bestemmingsplan.

LIGGING
Het object is gunstig gelegen aan de rand van de buurt Ganzeweide in het Stadsdeel Heerlerheide welke de een na grootste van Heerlen en biedt daardoor een goed verzorgingsgebied. De gemeente Heerlen telt in totaal circa 88.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de regio ‘Parkstad Limburg’, welke ruim 255.000 inwoners telt. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur.
De ontsluiting naar het winkelcentrum is zeer goed te noemen, op loopafstand zijn meerdere bushaltes te vinden. In de nabijheid zijn diverse verbindingswegen richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken binnen handbereik.

PARKEREN
De locatie biedt parkeermogelijkheden aan de straat waar gratis parkeren is voorzien.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlerheide-West', vastgesteld op 04
september 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'medische voorzieningen'. Gebruik is toegestaan voor onder andere toneel, peuterspeelzaal, basisschool, huisarts, dierenkliniek en opvanghuis. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 40,00 per m² per jaar.

HUURTERMIJN
5 jaar met telkenmale verlenging van 5 jaar

OPZEGTERMIJN
12 maanden vooruit

HUUROVEREENKOMST
Standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

KOOPPRIJS
Koopprijs € 50.000 k.k.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 50.000 kosten koper
Huurprijs
€ 40 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
156 m²
Verkoopvloeroppervlakte
156 m²
Breedte gevel
20 m
Perceel
1.580 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stanleystraat 23

€ 40 /m²/jaar € 50.000 k.k.