Homerusplein 5 't LOON 6411 AW Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Shoppingcenter ’t Loon, gelegen midden in de regio Parkstad Limburg (ca. 250.000 inwoners), parallel aan de Heerlense stadsautowe (N281) was-is- en zal de komende jaren zeker weten hét winkelcentrum vormen van deze Zuid Limburgse stadsregio. Namens verhuurder bieden wij u de exclusieve mogelijkheid om eveneens een of meerdere instapklare retailunits binnen dit complex te huren. Verdeeld over een souterrain (drempelloos en prima vanaf maaiveld begaanbaar), een begane grond (bereikbaar via overzichtelijk en ruim opgezet parkeerdek aan voorzijde) en een eerste verdieping (liften en recent vernieuwde roltrappen aanwezig), kan vrijwel iedere ruimtebehoefte op retailgebied ingevuld worden.

Houd onze website en de berichtgeving omtrent ’t Loon de komende tijd in de gaten. We staan namelijk aan de vooravond van enkele grote huurovereenkomsten met echte ‘anchor-tenants’, huurders die er voor zorgen dat het nog aantrekkelijk is om een winkel te openen voor u als retailer binnen ’t Loon. Daarbij kunnen we nu al melden dat supermarkt Aldi 1 juli 2020 een fonkelnieuwe winkel opent binnen ’t Loon.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een super zichtlocatie parallel aan de N281 (Heerlense stadsautoweg) met optimale snelwegverbindingen naar andere Parkstadgemeenten (Kerkrade, Landgraaf, Brunssum o.a.) / Aken (A76), alsmede Maastricht / Valkenburg (A79). ’t Loon is in de Heerlense binnenstad gesitueerd, de Promenade is binnen 2 minuten lopen bereikbaar. Ook is het Parkstad Limburg Theater direct aan de overzijde van ‘t Loon gesitueerd. Met het openbaar vervoer is ’t Loon uitstekend bereikbaar. Zo zijn er bushaltes voor de deur en is het treinstation van Heerlen op 900 meter loopafstand bereikbaar.

OBJECT :
Er zijn winkelunits bereikbaar aan de Apollolaan, Homeruspassage en het Homerusplein. Allen voorzien van eigen voordeur en faciliteiten, bereikbaar via de overdekte corridor binnen het winkelcentrum. Er zijn units van ca. 21 m² c.q. 49 m² tot en met ca. 1.250 m². In overleg is het evenwel mogelijk om units te combineren waardoor er nog grotere units gecreëerd kunnen worden. Dit is maatwerk en deze denkpiste onderzoeken we graag samen met u.

PARKEREN :
Goed parkeerbeleid is een van de speerpunten van ’t Loon. Er is een volumineuze parkeergarage onder het winkelcentrum bereikbaar via de Looierstraat/Homerusstraat (Q-park), alsmede een onoverdekt parkeerdek, bereikbaar via de Homerusstraat (zijde AH, Bristol, Wibra), alwaar consumenten thans in ieder geval het eerste uur gratis kunnen parkeren. Aan de stadautoweg zijde is eveneens een groot parkeerterrein aanwezig waar consumenten kunnen parkeren, waarbij de eerste 75 minuten gratis zijn. Alle drie deze parkeervoorzieningen zijn ruim van opzet, veilig en prima toegankelijk voor minder valide mensen. Via deze verschillende plekken is ’t Loon direct bereikbaar, via corridors, liften et cetera. One-stop-shop, idealer kan haast niet.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Het Loon”, vastgesteld op 1 oktober 1996, bestemd als “Gemengd - Loon”. Uiteraard is detailhandel toegestaan. Evenwel zijn er mogelijkheden voor fitnesscentra, kinderspeeltuinen, andere Leisure achtige invullingen, kantoren e.a. Uw specifieke vragen omtrent de exploitatiemogelijkheden kunnen we spoedig beantwoorden, bel ons: 045-5753255. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
Er zijn al units te huur vanaf ca. EUR 440,- per maand, ex BTW. De hoogte van de uiteindelijke huur is maatwerk. Factoren als aantal vierkante meters die gehuurd worden en looptijd van het huurcontract spelen een rol. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurovereenkomst
Verhuurder en huurder verbinden zich, door middel van ondertekening van deze Hoofdpunten voor Verhuur, te komen tot een huurovereenkomst welke in ieder geval de in deze Hoofdpunten voor Verhuurder opgenomen voorwaarden zal bevatten en tevens zal zijn gebaseerd op het model van de Raad van de Onroerende Zaken (‘ROZ’) “Huurovereenkomst in de zin van artikel 7:290 BW”, versie 17 september 2012, en aangepast aan de standaard van NSI Vastgoed BV.

SERVICEKOSTEN :
Nader overeen te komen

Leveringen en diensten
Energie:
Ten behoeve van de algemene installaties en de gemeenschappelijke ruimten:
- Gasverbruik inclusief vastrecht
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht
- Waterverbruik inclusief vastrecht

Ten behoeve van de exclusief bij huurder in gebruik zijnde ruimten (vastgesteld middels een tussenmeter of omgeslagen als het percentage van de gehuurde meters op de totale meters van het gebouw);

- Gasverbruik inclusief vastrecht
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht
- Waterverbruik inclusief vastrecht

Eventueel toe te voegen:
- Stadsverwarming

Onderhoud (servicecontracten):
Onderhoud en/of periodieke controle van de volgende installaties/voorzieningen:
- Assurantiepremie buitenbeglazing
- Automatische deuren
- Brandmelder
- Gebouwbewaking- en storingsmelder installaties
- Glazenwasinstallatie
- Groenvoorziening (Onderhoud van het buitenterrein en de tuinen)
- Hydrofoor installatie
- Liftinstallatie
- Schoonmaken, schoonhouden van:
- Gemeenschappelijke ruimten (binnen en buiten)
- Liften
- Beglazing buitenzijde
- Beglazing gemeenschappelijke ruimten
- Gevel
- Slagboominstallatie
- Vuilafvoer en containerhuur
- Verwarming- en luchtbehandelingsinstallatie

Werkzaamheden die niet onder een servicecontract vallen (op regie basis) maar wel begroot worden:
- Diverse schoonmaakwerkzaamheden
- Ongedierte bestrijding
- Vuilafvoer
- Verlichting algemene ruimtes

Overige middels de servicekosten te verrekenen kosten
- Precariorechten
- Verontreinigingsheffing

Alsmede alle leveringen en diensten die naar het oordeel van verhuurder redelijkerwijze het gebruik van het gebouw ten goede komen. Administratiekosten ad. 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.250 m² (in units vanaf 21 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
1.250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
200 parkeerplaatsen (100 overdekt, 100 niet-overdekt)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Homerusplein 5 't LOON

Huurprijs op aanvraag