Promenade 8 6411 JK Heerlen

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

Compacte winkelunit op een goede locatie aan de Promenade in het centrum van Heerlen. Samen met de Saroleastraat, Bongerd en het Corio Center vormt de Promenade het A1 winkelgebied van Heerlen. Direct naast het object ligt de WE fashion en daarnaast ligt warenhuis Berden. De Promenade wordt getransformeerd naar een groene strook in het centrum van Heerlen.
Het verkoopvloeroppervlak is ca. 42 m², daarnaast is er nog een personeelsruimte met pantry en toilet van ca. 23 m². Het object is voorzien van een systeemplafond en is na een goede schoonmaakbeurt vrijwel instapklaar. Het object heeft voorheen een Tele2 vestiging gehuisvest en leent zich uitstekend voor telecom-, sieraden- of kledingwinkel etc.
Aanvaarding is in overleg op korte termijn mogelijk.

Locatie:
Gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen op een goede winkellocatie direct naast de WE. In de nabijheid zijn onder andere winkelcentrum Corio Center, de stadsschouwburg en het Maankwartier gesitueerd. Naastgelegen winkels zijn verder Berden, Kruidvat, Douglas etc.

Het centrum van Heerlen is zeer goed toegankelijk vanaf de N281. Verder is NS-station Heerlen CS, waar recentelijk het “Maankwartier” is gerealiseerd, binnen loopafstand bereikbaar.

De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio| Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (bron: CBS). Daarnaast zorgt de woonboulevard voor een grote passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – winkel ca. 42 m²
Begane Grond – multifunctionele ruimte ca. 23 m²
Totaal ca. 65 m²

Parkeren:
Betaald parkeren in de directe omgeving. Diverse parkeergarages op loopafstand bereikbaar.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 21-01-1993, bestemd als “Centrumvoorzieningen en wonen”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, mechanische ventilatie, drie keukenblokken waarvan twee op de begane grond, deels vloerverwarming, deels conventionele verwarming middels radiatoren en alarm.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 1.000,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
42 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 8

€ 1.000 /mnd