Winkelcentrum Giesen Bautsch 6418 CV Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ hét winkelcentrum van de Heerlerbaan

OBJECT
Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch’ is hét winkelcentrum van de Heerlerbaan. Gelegen midden in de woonwijk biedt dit winkelcentrum alle dagelijkse benodigdheden voor de inwoners van de Heerlerbaan. Kenmerkend voor dit winkelcentrum is de invulling door zowel landelijke retailketens zoals Kruitvat en Shoebby, alsmede gerenommeerde lokale middenstand. De beschikbare units hebben een variërende grootte tussen 55 m² en 365 m². Momenteel is alleen de grootste unit van 365 m² beschikbaar. In de nabijheid zijn meerdere bushaltes gesitueerd en zijn diverse verbindingswegen richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken binnen handbereik. Het winkelcentrum heeft de beschikking over een royale parkeerplaats, waar gratis parkeren is voorzien.

LIGGING
Winkelcentrum 'Giesen Bautsch' is centraal gelegen in de wijk Heerlerbaan. Deze wijk is de op twee na grootste wijk van Heerlen en telt in totaal ongeveer 10.000 inwoners.
De gemeente Heerlen telt in totaal circa 88.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de regio ‘Parkstad Limburg’, welke ruim 255.000 inwoners telt. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt als ook de Duitse consumenten weten de weg naar ‘Winkelcentrum Giesen Bautsch’ te vinden.
De ontsluiting naar het winkelcentrum is zeer goed te noemen, op loopafstand zijn meerdere bushaltes te vinden. Diverse verbindingswegen zoals de N281, N300 en de A76 richting Heerlen-Centrum, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Aken binnen handbereik.

PARKEREN
Winkelcentrum ‘Giesen Bautsch' heeft de beschikking over een royale parkeerplaats. Verder zijn er ook parkeerplaatsen aan de voorzijde van de units aan de Corisbergweg voozien. Parkeren is gratis.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlerbaan', vastgesteld op 11
juni 2007. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'centrumvoorzieningen'. Gebruik is toegestaan voor onder andere detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

GEVESTIGDE WINKELFORMULES
Jan Linders, Zeeman, DA Drogist, Tabak & Gemakswinkel Lenzen, Q-smoke, Bakkerij Voncken, Van Melik / Bufkes, Shoeby, Grandiflora Bloemenhuis, Chinees restaurant Het verre Oosten, Friture / Cafetaria 't Trefpunt en Shaggy Kappers.

METRAGE
Unit nr. Omschrijving Oppervlakte
Corisbergweg 201 Winkel / Magazijnruimte circa 365 m²

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag

HUURCONDITIES
Overige huurcondities op aanvraag.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
365 m² (in units vanaf 247 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
365 m²
Breedte gevel
11,2 m
Perceel
641 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum Giesen Bautsch

Huurprijs op aanvraag