Promenade 25 6411 JB Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Ca. 587 m2 BVO winkelruimte | gelegen op A1 locatie in het centrum
PROMENADE 25 | HEERLEN

HUURPRIJS: EUR 165.000,- PER JAAR, TE VERMEERDEREN MET BTW

OBJECT
Deze fraaie en courante winkelruimte met riant frontbreedte is gelegen op een A-locatie in het centrum van Heerlen en beschikt over ca. 1.170 m² BVO verdeeld over de begane grond en het souterrain. De diverse ruimten zijn voorzien van vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafond met inbouwarmaturen beluchtingssysteem. Door het riante voorfront dat volledig in glazen puien is uitgevoerd wordt een zeer open en transparant effect gecreëerd, hetgeen het winkelend publiek aantrekt.

LIGGING
Deze winkelruimte is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen. De winkelstand in de Promenade/Saroleastraat is uitstekend te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van ondermeer kleding, schoeisel en verzorging. Door de gunstige ligging op de Promenade nabij “Corio Center”, Berden Mode, het station en het Loon staat dit deel van de Promenade sinds jaren genoteerd een van de beste winkelstraten van Heerlen. Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/ aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS, het Corio Center, de Bongerd en het gezellige Pancratiusplein met voornamelijk horeca. De komende jaren zal aanvang worden genomen met de nieuwbouwontwikkeling ‘Het
Schinkelkwadrant’. De nieuwbouwontwikkeling ‘Het Maankwartier’ is volop in
realisatie. Beide liggen op korte loopafstand van het te huren object.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte ca. 586,5 m²
Kelder Winkelruimte ca. 600,4 m²
TOTAAL ca. 1.169,9 m²

REGIO PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het kernwinkelgebied bevinden zich diverse parkeergarages voor langdurig parkeren.

PASSANTENSTROOM
De passantenstroom wordt gemeten op een gemiddelde zaterdag in het jaar. Op onderhavige locatie bedraagt deze 22.100 passanten per dag.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘City West’, vastgesteld op 12 januari 1993. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumdoeleinden en/of wonen'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
EUR 165.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
587 m²
Verkoopvloeroppervlakte
587 m²
Breedte gevel
12 m
Perceel
736 m² (in units vanaf 587 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 25

Huurprijs op aanvraag