Elzaspassage 49 -51 5701 RW Helmond

€ 115.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De tot voor kort bij Cool Cat in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 410 m² op de begane grond en circa 120 m² personeelsruimte met opslaggelegenheid op de eerste etage. De winkel heeft een front van circa vijftien meter en is gelegen nabij Mango, Pearle, Schijvens Mode en KPN.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte vloer- en wandafwerking, verlichtingsspots, pui met rolluik, airco en toilet-/pantry opstelling op de eerste etage, worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
530 m²
Verkoopvloeroppervlakte
410 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elzaspassage 49 -51

€ 115.000 /jr