Veestraat 14 5701 RC Helmond

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Het winkelpand is gelegen op topstand in het kernwinkelgebied van Helmond. In de directe omgeving zijn veelal landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals ICI Paris XL, Gerry Weber, Score, Rituals, HEMA, Kruidvat, Blokker en Jeans Centre.

Object
De, tot voor kort door Miss Etam in gebruik zijnde, winkelruimte heeft een bewinkelbare begane grond van circa 284 m² (bvo). De eerste verdieping, van circa 130 m² is bestemd als personeels- en magazijnruimte. De winkel beschikt over een front van circa 12,5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte vloer- en wandafwerking, verlichtingsspots, airco en toilet-/pantryopstelling worden 'om niet' overgedragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
De winkelruimte maakt onderdeel uit van de Elzaspassage die beschikt over een parkeergarage met ruimte voor bijna 200 auto’s. Parkeergarage Doorneind ligt ook op loopafstand. Buiten deze genoemde opties is er in het centrum van Helmond sowieso voldoende gelegenheid tot parkeren.

Overige
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
284 m²
Verkoopvloeroppervlakte
284 m²
Breedte gevel
9,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
B 1,14

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veestraat 14

Huurprijs op aanvraag