Nieuwveld 23 25 & 27 5702 HW Helmond

€ 24.950 /jr € 249.500 k.k.

Omschrijving

De voor verhuur en verkoop beschikbare winkelruimten zijn gelegen aan het Nieuwveld 23 – 25 & 27 in Winkelcentrum de Bus te Helmond.

Nieuwveld 23 – 25 heeft een oppervlakte van ca. 213 m² en Nieuwveld 27 is groot ca. 156 m². Beide objecten beschikken over een royaal front, ca. 14 m¹ resp. ca. 19 m¹.

Voorheen waren hier een apotheek en een huisartsenpost gevestigd. Hierdoor is er thans sprake van een specifieke indeling en afwerking. De winkelruimten zullen echter op verzoek worden ontdaan van hun inrichting en indeling waardoor sprake zal zijn van een multifunctionele ruimte.

Al ruim 40 jaar is Winkelcentrum De Bus het kloppend hart van Helmond-Noord en een begrip in heel Helmond. Door de jaren heen zijn er verschillende uitbreidingen en renovaties geweest, voor het laatst in 2014, waardoor het nu een gezellig en eigentijds overdekt winkelcentrum is met een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen.

Naast diverse landelijke retailers zoals Plus, Aldi, Kruitvat en Primera is ook de lokale winkelier hier vertegenwoordigd.

VOORZIENINGEN:
De winkelruimten zullen worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

– toilet,
– pantry/keuken.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Ten behoeve van de gezamenlijke voorzieningen/uitingen van het winkelcentrum is een nader vast te stellen voorschot bedrag van toepassing.

De objecten beschikken over eigen verbruiksmeters voor gas, water en elektra.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimten zijn prima bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Ten behoeve van laden en lossen bevindt zich aan de achterzijde een expeditiestraat.

PARKEREN:
Rondom het winkelcentrum is sprake van ruim voldoende onbetaalde parkeergelegenheid. Aan beide ingangen van het winkelcentrum bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt voor Nieuwveld 23-25 € 24.495,- per jaar te vermeerderen met BTW en voor Nieuwveld 27 bedraagt de huurprijs € 17.940,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

De objecten zijn eveneens zowel gezamenlijk als afzonderlijk te koop. De vraagprijs voor Nieuwveld 23-25 bedraagt € 249.500,- k.k. en voor Nieuwveld 27 is de vraagprijs € 179.500,- k.k.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Helmond
Sectie: B
Nummers: 4025, 4027, 4886 en 5849

AANVAARDING:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Huurprijs
€ 24.950 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
213 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
14 m
Perceel
213 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwveld 23 25 & 27

€ 24.950 /jr € 249.500 k.k.