Sophiapromenade 12 3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht

€ 200 /m²/jaar

Omschrijving

Winkelruimte gelegen in het winkelcentrum Hoog Ambacht met een gevarieerd winkelaanbod in de nieuwe woonwijk ‘De Volgerlanden’ te Hendrik-Ido-Ambacht. De winkelruimte is gelegen aan de passage die het voorliggende plein met de Plus Supermarkt verbindt.

In het winkelcentrum zijn o.a. Kruidvat, Primera, Dirk van den Broek, Plus Supermarkt, Bakker Van der Spoel, Vleeschmeesters, een groenteboer, een kledingreparatiebedrijf, een ijssalon/koffiebar en snackbar Verhagen gevestigd. Verder zijn er ook basisscholen, een kinderdagverblijf en een ondergrondse sporthal in de directe omgeving gevestigd. Op zaterdag is er op het plein voor het winkelcentrum een weekmarkt met diverse kramen.

Naar verwachting zal in 2020 naast de aangeboden winkelruimte een Albert Heijn supermarkt worden gevestigd in de huidige ruimte van de Plus Supermarkt.

Locatie en parkeren:
Winkelcentrum Hoog Ambacht biedt ruime, gratis parkeermogelijkheden in de onderliggende parkeergarage en langs de openbare weg. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto via de ‘Laan van Welhorst’, waar zich eveneens een bushalte bevindt.

Afmetingen:
- winkelruimte : ca. 111,5 m² V.V.O.;
- frontbreedte : ca. 5,56 meter.

Bestemming:
Bestemmingsplan De Volgerlande West, bestemming ‘Centrum’, detailhandel en dienstverlening.

Energielabel:
A+, geldig tot en met 22 april 2025.

Bouwaard/algemeen:
- betonvloeren;
- opbouw betonconstructie;
- aluminium puien met isolerende beglazing;
- betonnen bouwkundig plafond;
- casco oplevering met meterkast.

Voorzieningen/specificaties:
- vrije hoogte ca. 3,94 meter onder het bouwkundige plafond;
- meterkast met water, elektra, geen gas;
- levering elektra middels tussenmeters;
- pantry (casco plus);
- toiletruimte (casco plus);
- 2 airco plafond units (casco plus);
- verwarming via de VVE.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 200,- per m² per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW.Servicekosten:
Per jaar wordt € 30,- per m² exclusief BTW in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten:

Installaties en gemeenschappelijke voorzieningen:
Verwarming en koeling; mechanische ventilatie; personen-goederenlift; roltrappen en rolbanen; verlichtingsinstallaties van de gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage waaronder vervanging van lampen; geluidsinstallatie; hydrofoor- en sanitair installatie; gesloten televisiecircuit (incl. monitoren); sprinkler installatie/rook detectie- en brandmeldinstallaties en brandhaspels, brandblusapparaten; automatische schuifdeuren; rolhekken; vuil-comprimeer installatie en vuilcontainers; signaleringstableau; zuilen, borden, lichtbakken enz. t.b.v. informatie, reclame en bewegwijzering; openbare toiletten, openbare telefooncellen; groenvoorziening; aankleding meubilair algemene ruimten alsmede parkeergarage; feestverlichting, vlaggen e.d.; centrale antenne c.q. kabeltelevisieaansluiting.

Schoonmaken:
Het schoonhouden van alle gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage, waaronder begrepen de beglazing; het schoonhouden van de gevelbeglazing voor zover deze niet bereikbaar is voor de individuele huurders; het jaarlijks vegen van de rookkanalen en ventilatiekanalen en het schoonmaken van de goten.

Leveringen en onderhoud:
Warmtelevering/gekoeld waterleveringssysteem; levering van brandstof en van overige energie (stroomverbruik, water e.d.) t.b.v. alle gemeenschappelijke installaties en voorzieningen, waaronder begrepen eventuele warmtemeters; controle, eventuele keuring, bediening, het opheffen van storingen en het onderhoud van alle gemeenschappelijke installaties en voorzieningen.

Centraal beheer en centrale promotie:
Een of meerdere medewerker(s) voor secretariaat en administratie; gemeenschappelijke reclame, evenementen en activiteiten, materialen etc.

Diversen:
Het vervangen van gebroken glasruiten e.d. in de gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage, dan wel een glasverzekering; toezichthouder/bewaking; de op de voren omschreven diensten en/of voorzieningen drukkende beheers- en administratiekosten.

Website:
Alle kosten zoals in dit artikel genoemd verband houdende met de website en andere internetactiviteiten ten behoeve van het gehuurde.

Verhuurder behoudt zicht het recht voor, genoemde diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

Promotiekosten:
Per jaar wordt € 10,- per m² exclusief BTW als promotiebijdrage in rekening gebracht.

Vuilafvoer:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afvoeren van huisvuil en emballagemateriaal. De daaraan verbonden stortrechten vanuit de vuilcomprimeerinstallatie komen voor rekening van huurder.

Huurperiode:
Bij voorkeur 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
112 m²
Verkoopvloeroppervlakte
112 m²
Breedte gevel
5,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Omgeving

Volgerlanden-West, Hendrik-Ido-Ambacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sophiapromenade 12

€ 200 /m²/jaar