Bornsestraat 24 7556 BG Hengelo (OV)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

OBJECT/LIGGING
Bent u opzoek naar bedrijfsruimte voor uw kantoor-/ en of praktijk ?
Dit unieke pand aan de Bornsestraat 24 te Hengelo ligt op één minuut lopen van de binnenstad en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Diverse (betaalde) parkeermogelijkheden bevinden zich eveneens op loopafstand. De nabije omgeving kent verschillende winkel- en eetgelegenheden.

OPPERVLAKTE
De kantoor-/praktijkruimte heeft een totale oppervlakte van 240 m² en is onderverdeeld in een vijftal ruimtes welke geschikt zijn voor zowel kantoorruimte als behandelkamers. Tevens aanwezig: een ruime oefenzaal, toiletgroepen en diverse (medische) pantry’s.

BESTEMMING
Bij de gemeente Hengelo (Ov) valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan "Vooroorlogse wijken 2016. De bestemming van het perceel is "Gemengd". De ‘gemengd’ bestemming bied mogelijkheid voor zowel detailhandel als kantoren. Het object is uiterst geschikt voor mensen die een zelfstandige praktijk hebben. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een arbo-arts, psycholoog, kindertherapeut, leefstijl en/of loopbaancoach, maar ook een administratiekantoor of reclamebureau behoort tot de mogelijkheden.

PARKEREN
Het pand beschikt over 2 parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Ook zijn er diverse (betaalde) parkeermogelijkheden bevinden zich op loopafstand.

IN VOGELVLUCHT
- Kantoor-/praktijkruimte in een bijzonder pand
- Gelegen op 200 m van de binnenstad van Hengelo
- Een sfeervolle en professionele uitstraling
- Toiletvoorzieningen
- Keuken
- Internet middels WiFi

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg, kortere perioden zijn bespreekbaar.

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur (inclusief BTW en servicekosten).

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Verkoopvloeroppervlakte
240 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bornsestraat 24

Huurprijs op aanvraag