Bornsestraat 24 7556 BG Hengelo (OV)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Multifunctionele commerciële ruimte, gelegen aan één van de drukste toegangswegen van en naar het stadscentrum van Hengelo. De commerciële ruimte is gelegen op loopafstand van het kernwinkelgebied waarbij er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving is.

De representatieve commerciële ruimte heeft een oppervlakte van ca. 61 m² en beschikt over een turn-key afwerkingsniveau met o.a. een systeemplafond met energiezuinige verlichting, pantry en toilet en een airco-installatie.

Indien gewenst kan de commerciële ruimte tegen nader overeen te komen condities worden uitgebreid met de achtergelegen kantoor-/praktijkruimte ter grootte van ca. 179 m² waardoor een totale oppervlakte van ca. 240 m² ontstaat.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Bornsestraat, één van de verkeersaders van en naar het stadscentrum van Hengelo. De commerciële ruimte is gelegen op ca. 500 meter van het NS trein- en busstation.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 240 m² en is als volgt onderverdeeld:

Commerciële ruimte: ca. 61 m² (indien gewenst kan dit uitgebreid worden met ca. 179 m²)
Frontbreedte: 7,2 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Vooroorlogse Wijken 2016 (deel 2)“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Gemengd“ d.w.z. detailhandel, kantoren en/of dienstverlenende instellingen.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree met markante gevel;
• Vloerbedekking;
• Systeemplafonds met energiezuinige verlichting;
• Pantry en toilet;
• Airco-installatie.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 175,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
61 m²
Verkoopvloeroppervlakte
61 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.