Dorpstraat 43 6093 EA Heythuysen

€ 995 /mnd

Omschrijving

Heythuysen is de centrumkern van de gemeente Leudal met een verzorgingsgebied van circa 35.000 inwoners en een gevarieerd aanbod aan winkels en dienstverleners. De afgelopen jaren is er in Heythuysen het nodige gebeurd op het gebied van nieuwbouw en infrastructuur. De straten in de dorpskern zijn opnieuw ingericht en voorzien van fraai straatmeubilair om de verblijfsduur in de kern te verlengen.

In de Dorpstraat tref je een mix van lokale ondernemers, gecombineerd met supermarkten en landelijke ketens. Denk aan een Albert Heijn, LIDL en Aldi als supermarkten, maar ook aan HEMA, Pearl, Action, Kruidvat, Primera en EP Tummers. Verder kent de dorpskern diverse gezellige horecagelegenheden, dus kortom een hele levendige en aantrekkelijke kern met veel winkelend publiek!

Als ondernemer heb je nu de kans om je te vestigen tussen al deze mooie winkels, want wij bieden een fraaie commerciële ruimte aan met een fantastisch front, overdekte entree en veel etalagemogelijkheden.

Indeling:
Overdekte entree met aan beide zijden etalagemogelijkheden. De winkelruimte kenmerkt zich door de grote raampartijen met veel lichtinval. Vanuit de winkelruimte zijn de secundaire ruimten bereikbaar, zoals toiletruimte, pantry, archief/magazijn en kantine/kantoor.

Deze winkelruimte is als laatst in gebruik geweest als reisbureau en is nog volledig ingericht. Naast alle bureaus, balie en kastenwanden zijn ook de vloeren (in de winkelruimte voorzien van een keurige tegelvloer), stroompunten, systeemplafond, airconditioning en verlichting aanwezig. Mocht deze inrichting u passen, dan hoeft U alleen nog maar uw waren uit te stallen en uw winkel kan van start!

In overleg met verhuurder kan worden bepaald welke zaken eventueel in het object achterblijven en welke zaken weggehaald worden. Dit hangt onder andere af van branchering en huurtermijn.

Bijzonderheden
- Nutsvoorzieningen zijn niet gesplitst, wel tussenmeters aanwezig waardoor er gewerkt wordt met een verrekenbaar voorschot aan nutsvoorzieningen. Exact bedrag is nog nader te bepalen.
- Volledig ingerichte winkelruimte met balies, kastenwanden en vitrines, voorheen in gebruik geweest als reisbureau
- Overdekte entree is gezamenlijk met de achterliggende woning.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1825

Oppervlakten

Oppervlakte
84 m²
Verkoopvloeroppervlakte
52 m²
Breedte gevel
7,6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpstraat 43

€ 995 /mnd