Hoofdstraat 60 2181 EE Hillegom

€ 21.000 /jr

Omschrijving

Omschrijving
Midden in het onlangs door de gemeente opgeknapte centrum gelegen winkel te huur in Koopcentrum Hillegom. Deze winkel met heel brede pui ligt zeer goed in het zicht gelegen aan de Hoofdstraat ter hoogte van het bekende Hotel Flora en om de hoek van de DekaMarkt. Diverse parkeerterreinen liggen op steenworp afstand. Deze compleet ingerichte "turn key" winkel op de begane grond is 105 m2 en was voorheen in gebruik bij Beter Horen. De geluidsdichte werkruimte met dubbele entreedeur is nog intact.

Kadastrale gegevens :
Gemeente Hillegom _ Sectie A _ Nummer 8807

Locatie:
Midden in het kernwinkelgebied van Hillegom. Hillegom heeft voornamelijk een locale winkelfunctie en is ook goed bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum.

De DekaMarkt ligt op steenworp afstand met eigen parkeerfaciliteiten. AH, Jumbo en Aldi liggen op enkele minuten lopen.
Allemaal nabij gratis parkeerterreinen. Verder zijn alle belangrijke winkelketens aanwezig zoals HEMA, Kruidvat, Zeeman en Blokker.

Hillegom mist nog wel een schoenwinkel en een sportwinkel ! Het centrum biedt diverse soorten horeca in ruime mate. Al met al een heel gezellig centrum !

Bereikbaarheid::
Hillegom is bereikbaar per trein en heeft een eigen station op nog geen 2 kilometer afstand. Consumenten uit Haarlem en Leiden kunnen binnen 10 en 12 minuten in Hillegom zijn.

De snelwegen A4, A5, A9 en A44 liggen op 15 tot 20 minuten rijafstand zodat je binnen een half uur vanaf Schiphol in Hillegom kunt zijn. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 is de aanrijtijd vanuit Lisse en Heemstede circa 10 tot 15 minuten.

Parkeren: In Koopcentrum Hillegom kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op sommige locaties is een blauwe parkeerkaart nodig. Er liggen meerdere parkeerterreinen op loopafstand van de Meerstraat waar u gratis kunt parkeren.

Huurrpijs: € 21.000,- per jaar excl. BTW

Beschikbaar: per 1 augustus

Bezichtiging: U bent te allen tijde welkom voor een bezichtiging !

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 21.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2