Hoofdstraat 47 2181 EA Hillegom

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN:
Mooie, ruime winkel-/dienstverleningsruimte van circa 140 m² in het levendige centrum van Hillegom.

De winkel wordt geheel gerenoveerd en gemoderniseerd opgeleverd. Op de foto's nog de oude situatie, zodra de verbouwing gereed is worden foto's van de nieuwe situatie toegevoegd.

Qua bedrijfsactiviteiten kun je in het pand, gezien de ruime bestemmingsplanmogelijkheden, alle kanten op. Naast detailhandel en aanverwante bedrijven, zijn namelijk ook dienstverlening en horecabedrijven uit categorie 1 toegestaan.

Het winkelcentrum van Hillegom is volop in beweging en ontwikkeling. In het centrum zijn zowel landelijke ketens zoals Hema, Elektro World, Expert, Pearle als zelfstandige detaillisten gevestigd.

INDELING:
Entree middels nieuwe pui met loopdeur en twee grote raampartijen, ruime L-vormige ruimte met een mooie vrije hoogte van ca. 2,85 meter. Achterin een grote raampartij zodat ook het achterste gedeelte van de ruimte heerlijk licht is en een toilet en keukenblokje.

OPPERVLAKTE:
Ca. 140 m² VVO.

VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte is momenteel in casco staat en zal door verhuurder met het navolgende opleveringsniveau worden opgeleverd:
- een mooi afgewerkte voorgevel;
- glad afgewerkte wanden;
- een geëgaliseerde vloer;
- toilet;
- keukenblokje,
- brandwerend plafond;
- tussenmeters gas-, water- en elektra.

Overige huurderswensen, onder ander bijvoorbeeld het creëren van een achteringang ten behoeve van laden en lossen, zijn in onderling overleg met de verhuurder en tegen meerprijs bespreekbaar.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum" heeft het pand de enkelbestemming 'Centrum-2' en een dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie 1' en een bouwaanduiding 'Karakteristiek'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandelsbedrijven, detailhandel verwante bedrijven, dienstverlening en horecabedrijven uit categorie 1, alles uitsluitend op de begane grond.

PARKEREN:
Er is ruime, gratis (gedeeltelijk met parkeerschijf) parkeergelegenheid in de directe omgeving beschikbaar, alsmede parkeergarage Brakershof (gratis parkeren).

HUURPRIJS:
€ 19.600,= per jaar excl. BTW.

OPLEVERING:
In overleg.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 47

€ 140 /m²/jaar