Gelderstraat 22 5081 AC Hilvarenbeek

€ 1.400 /mnd

Omschrijving

In het winkelhart van Hilvarenbeek bieden wij u een fraaie winkelruimte aan met een totale oppervlakte van ca. 96 m². De winkelruimte is gelegen aan de Gelderstraat, in het midden tussen o.a. de Hema, diverse modezaken en de Hilverstraat. Derhalve ligt het pand perfect in de route van het winkelend publiek.

INDELING
Winkelruimte; aan de straatzijde vormt een grote glazen pui van ca. 3,80 meter breed een uitstekende etalage om uw publiek attent te maken op uw producten. De voordeur geeft direct toegang tot de winkelruimte.
De gehele ruimte is voorzien van een tegelvloer en een systeemplafond met verlichting. In de ruimte zijn ook elektra (inclusief krachtstroom) en riolering aanwezig. In de meterkast zijn alle gewenste aansluitingen te vinden waaronder telefoon, cai en glasvezel.
De huidige wandafwerking bestaat deels uit panelen die relatief eenvoudig te verwijderen/veranderen zijn. Boven het systeemplafond zit nog een aanzienlijke loze ruimte van ca. 50 cm.
Momenteel heeft de winkelruimte een oppervlakte van ca. 43,4 m². Het is echter mogelijk om de winkelruimte uit te breiden tot een oppervlakte van ca. 83,4 m² door de achterliggende ruimte erbij te betrekken.

Passage; achter de winkelruimte ligt een passage tussen de winkel en de magazijn-/werkruimte. De passage biedt bergmogelijkheden maar kan ook eenvoudig aan de winkelruimte worden toegevoegd.

Magazijn-/Werkruimte; deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 30 m² en heeft een hoogte van maar liefst 2,98 meter. Een gedeelte van de vloer (ca. 13,8 m²) ligt 15 cm lager. Tevens is een vaste kastwand aanwezig. In het dak van deze ruimte zijn twee lichtkoepels aangebracht die zorgen voor daglichttoetreding. Uiteraard is er in deze ruimte ook elektra aanwezig.

Keuken; achter in het pand is een keuken/kantine gelegen van ca. 9,6 m². De keuken is voorzien van een RVS aanrecht met gootsteen. Tevens bevindt zich hier de warmwater voorziening. Ook in de keuken zorgt een grote lichtkoepel voor daglicht.

Sanitaire ruimte; achter de keuken geeft een portaal toegang tot de toiletruimte van het winkelpand. Deze ruimte is deels betegeld en voorziet in een staand toilet met fonteintje.

LIGGING
De winkel heeft een centrale ligging in de kern Hilvarenbeek. Hilvarenbeek kenmerkt zich door een gevarieerd winkelaanbod en een sterke aantrekkingskracht op toeristen. Sinds de komst van het centrumplan hebben vele (nieuwe) winkels hun intrek genomen aan de Hilverstraat. Samen met de Diessenseweg en de Gelderstraat vormt dit het hart van winkelend Hilvarenbeek. De Gelderstraat 22 ligt dan ook aan de looproute van dit winkelpubliek en biedt daarmee uitstekende kansen.

Winkeliers en andere ondernemers hebben zich verenigd in “Ondernemend Hilvarenbeek”. Deze vereniging komt op voor de belangen van de aangesloten ondernemers maar biedt ook ondersteuning middels gezamenlijke marketing en promotie. Daarnaast vormt het een mooi netwerk om de collega’s uit de gemeente te leren kennen en kennis te delen. Een lidmaatschap van deze vereniging is niet verplicht.
?
BESTEMMING
Het pand aan de Gelderstraat 22 heeft de bestemming “Centrum -1” met als specificatie “detailhandel”. Hierdoor zijn in feite alle winkels toegestaan. Kantoren, horeca of dienstverlening zijn op basis van deze bestemming niet toegestaan. Hiervoor zal een omgevingsvergunning aangevraagd moeten worden bij de gemeente.

HUURVOORWAARDEN
• Huurovereenkomst volgens het model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) d.d. 30-01-2015
• Huurtermijn in overleg
• Huur per vooruitbetaling per maand
• De huur is BTW belast
• Bij aanvang huur geldt een waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur
• Huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van consumentenprijsindex (CPI)
• In de huurovereenkomst wordt een recht van inspectie namens verhuurder opgenomen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.400 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²
Verkoopvloeroppervlakte
83 m²
Breedte gevel
4,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gelderstraat 22

€ 1.400 /mnd