Gelderstraat 21 - 23 5081 AA Hilvarenbeek

€ 795 /mnd

Omschrijving

De Hilverhof vormt sinds een aantal jaren het winkelhart van Hilvarenbeek. Met grote publiektrekkers als de Action, Jumbo en Hema heeft Hilvarenbeek een bruisend winkelhart. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid aanbod aan restaurants en lokale winkels met o.a. dagversproducten, kleding, bloemen, kapsalons en diverse dienstverlening. Verder zijn een Albert Heijn supermarkt en diverse andere winkels op loopafstand gelegen.

De gemeente Hilvarenbeek telt ca. 15.000 inwoners maar heeft door de vele recreatieparken, attractieparken en natuur in de omgeving ook een grote aantrekkingskracht op toeristen. Dit zorgt voor groot potentieel waar het gaat om detailhandel.
De actieve ondernemersvereniging in de gemeente zorgt met grote regelmaat voor evenementen waaraan de winkeliers kunnen deelnemen. Dit varieert van modeshows tot jaarmarkten.

OBJECT EN OPPERVLAKTE totaal ca. 262 m²
De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 262 m² met een frontbreedte van 10,3 meter. De winkel is gelegen in de loop tussen de Hema en de Action en de voorpui bestaat uit meerdere verdiepingshoge ramen en dubbel openslaande toegangsdeuren.

Er is een splitsingsmogelijkheid voor de winkelruimte waarbij een ruimte van ca. 83,3 b.v.o. en een winkelruimte van ca. 72,3 b.v.o. te huur wordt aangeboden. Aan de achterzijde is dan nog een opslagruimte van ca. 155,6 b.v.o. gelegen die separaat wordt aangeboden.

De ruimte is nog niet afgewerkt en beschikt ook nog niet over voorzieningen als een meterkast of cv-installatie. Het geheel wordt dan ook casco verhuurd. Aan de achterzijde van de winkelruimte (opslagruimte) geven dubbel openslaande deuren toegang tot de gemeenschappelijke achterom. Deze gang kan o.a. gebruikt worden ter bevoorrading van de winkel.

Boven de winkelruimte is een appartement gelegen. Onder de opgaande trap is een ruime bergkast beschikbaar. Bij de voordeur zijn de voorbereidingen (mantelbuizen) voor de meterkast reeds aanwezig. Hilvarenbeek beschikt naast de gebruikelijke aansluitingen als coax en telefoon ook over een glasvezelnetwerk.

PARKEREN
Aan de Gelderstraat zijn diverse parkeerhavens gelegen. Bij de om de hoek gelegen Hilverstraat is voldoende parkeerruimte gelegen in de vorm van een parkeerterrein en diverse parkeerhavens. Het gebied is grotendeels gelegen in een blauwe parkeerzone. Eenmaal per week (donderdagochtend) wordt op de parkeerplaats een kleine markt gehouden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige casco staat. Het is aan huurder om (in overleg met verhuurder) de ruimte af te werken naar eigen wens. Hiertoe zijn vanuit verhuurder wel een aantal tegemoetkomingen mogelijk.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs : op basis van de verschillende oppervlakten gelden de volgende huurprijzen
• 262 m² b.v.o.: € 2.350,- per maand, exclusief BTW
• 83,3 m² b.v.o.: € 895,- per maand, exclusief BTW
• 72,3 m² b.v.o.: € 795,- per maand, exclusief BTW
• 155,6 m² b.v.o.: € 1.550,- per maand, exclusief BTW
Servicekosten : niet van toepassing
Huurtermijn : 5 jaren (te verlengen met 5 jaren)
Opzegtermijn : 12 maanden
Indexering : jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum
Bankgarantie : ter grootte van 3 maanden huur + BTW
Huurovereenkomst : volgens model van de ROZ 2012
Aanvaarding : per direct, in overleg

Deze winkelruimte wordt collegiaal aangeboden met:
• JPS Retail Services: - 06-5188322
• RSP Makelaars: - 073-6488750

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m² (in units vanaf 72 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
265 m²
Breedte gevel
10,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gelderstraat 21 - 23

€ 795 /mnd