Leeuwenstraat 31 1211 ES Hilversum

€ 2.950 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden WINKELRUIMTE welke voorzien zal worden van een NIEUWE PUI met EIGEN PARKEERVOORZIENING in het hart van levendig Hilversum. In de loop van het NS-station naar de Groest bevindt zich deze ruime winkelunit, welke vrijwel direct in gebruik is te nemen. Frontbreedte van ca. 7 meter. Zeer veel mogelijkheden qua invulling!

OPPERVLAKTE
De verhuurbare vloeroppervlakte is als volgt verdeeld:
- winkelruimte ca. 175 m²;
- kantoor/dagverblijf ca. 15 m²;
- garage/opslagruimte ca. 30 m² ;
- kelder (stahoogte ca. 220 cm) met een vloeroppervlak van ca. 80 m².

PARKEREN
Direct bij de winkel is een eigen parkeervoorziening (t.b.v. 2 auto) aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in casco staat opgeleverd, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• bestaande vloer- en wandafwerking;
• basis elektrische installatie;
• beveiligingsrolluiken voorgevel;
• pantry;
• toilet;
• cv installatie met radiatoren;
• nieuwe winkelpui, luifel zal verwijderd worden (wordt op korte termijn gerealiseerd).

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan (Binnenstad) van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrumgebied (Cgb), derhalve is deze ruimte uitermate geschikt voor het gebruik t.b.v. detailhandel.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.950,-- per maand, exclusief BTW.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vermeerderd met 3%.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van gas, elektra en water. Tevens zal huurder zelf zorgdragen voor de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg tussen partijen kortere termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen. Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

BIJZONDER BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.950 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leeuwenstraat 31

€ 2.950 /mnd