Melkpad 3 1217 JZ Hilversum

€ 695 /mnd

Omschrijving

Aan de centrumring op zichtlokatie direct nabij het kernwinkelgebied van Hilversum gelegen winkel-/kantoorruimte gebouwd in de jaren 30 met kenmerkende erker en glas-in-lood ramen aan de voorzijde, vloeroppervlakte van de winkel circa 35m² excl. de stahoge kelder welke middels wenteltrap te bereiken is. Direct voor de winkel zijn een aantal (betaald) parkeerplaatsen aanwezig.

Door de brede bestemming, oa detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, horeca en ondernemingen in de creatieve sector biedt deze ruimte vele mogelijkheden.

Hilversum, als mediastad, telt circa 85.000 inwoners en vervult een streekfunctie in het Gooi. De sterke regionale positie van Hilversum en het gunstige vestigingsklimaat, trekt veel ondernemers aan in onder meer de retail, de dienstensector en de audiovisuele industrie. Het economische klimaat in Hilversum draagt bij aan een levendige binnenstad met onder meer een breed scala aan winkelfiliaalbedrijven en speciaalzaken.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel-/kantoorruimte - welke in gebruik was als kapperszaak - wordt opgeleverd in de huidige staat met o.a. de navolgende voorzieningen:
- basis elektrische installatie;
- huidige wand-, vloer, plafondafwerking;
- eenvoudige pantry;
- toilet;
- CV ketel met radiatoren;
- Boiler;
- huidige inrichting t.b.v. een kapperszaak.

De hierboven genoemde zaken worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Kort parkeren (tot 1 uur) is mogelijk op de openbare parkeerplaatsen aan het Melkpad (betaald). Voor langer parkeren kan eenvoudig worden uitgeweken naar onder meer de achter gelegen parkeergarage ‘City Parking’, alsmede naar het nabij gelegen marktterrein. Een ondernemersabonnement parkeergarage bedraag € 75,- per maand.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 695,- op maandbasis, excl. servicekosten.

BTW BELASTE HUURPRIJS
Geen BTW van toepassing op de huurprijs.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van EUR 150,- per maand (exclusief BTW), inzake de levering van gas, water en elektra inclusief bijbehorend vastrecht alsmede jaarlijks onderhoud CV ketel en kleine reparaties. Nacalculatie van het voorschotbedrag geschiedt jaarlijks achteraf.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting over de servicekosten.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.

AANVAARDING
Per direkt mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

BESTEMMINGSPLAN
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad 2013’, kent aan het perceel de bestemming ‘Centrum – Randgebied 1 ’ toe. Op grond van deze planregels kan het gebouw onder meer worden aangewend ten behoeve van de functie: detailhandel, dienstverlening, bedrijven uit de creatieve sector, maatschappelijke activiteiten. Functieaanduiding horeca.

BIJZONDERE BEPALINGEN
- Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
- Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
- De genoemde metrages zijn slechts indicatief. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 695 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten

Oppervlakte
35 m²
Verkoopvloeroppervlakte
35 m²
Breedte gevel
27 m
Perceel
199 m² (in units vanaf 35 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Melkpad 3

€ 695 /mnd