Kerkstraat 51 53 1211 CL Hilversum

€ 950.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingsobject Kerkstraat 51 en 51a + Kerkstraat 53 te Hilversum

Beleggingsobject bestaande uit een winkel met bovenwoning in het centrum van Hilversum, waarvoor m.b.t. de bovenwoning reeds een vergunning aanwezig is voor het splitsen naar de 2 appartementen.

Totale BVO ca. 275 m² als volgt verdeeld:
Kerkstraat 53 | Winkel (incl. kelder) ca. 125 m² b.v.o. | te huur momenteel voor € 49.500,- per jaar, excl. BTW
Kerkstraat 51 | te realiseren appartement (1e verd.) ca. 71 m² b.v.o. met terras op ZW.
Kerkstraat 51a | te realiseren appartement (2e verd.) ca. 80 m² b.v.o. met balkon op ZW.

Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

LIGGING
De (winkel)ruimte is gelegen op een absolute A1 locatie direct naast C&A (voormalige V&D pand) en Jamin, tegenover Hunkemöller en nabij Claudia Sträter, America Today, Holland & Barrett, Douglas, Etos, Rituals en nabij het volledig gerenoveerde Hilvertshof met o.a. de Primark, Zara en H&M. Onlangs is er een geheel nieuwe winkelpui geplaatst, inclusief opgang naar de bovenwoning.

ALGEMEEN
De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. De bereikbaarheid van Hilversum met het OV is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

PARKEERGELEGENHEID
De parkeergarages Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand van de winkelruimte.

VRAAGPRIJS
€ 950.000,- k.k.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

OMZETBELASTING
Op de koopsom is geen BTW van toepassing.

OPLEVERING
Verkoop geschiedt in de huidige staat, ’as is where is’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.
Vrij van huur en gebruik.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Hilversum, sectie N, nummers 4121, groot 107 m².

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid, asbest en aanwezigheid van ondergrondse tank. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

Aan koper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in het verkochte kan voortvloeien.

Op aanvraag zijn bodem- en asbestrapport uit 2007 beschikbaar.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

KOOPCONTRACT
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overgemaakt te hebben op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
107 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 51 53

€ 950.000 k.k.