Schoutenstraat 13 1211 BM Hilversum

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden op goede winkelstand in het kernwinkelgebied van Hilversum een winkelruimte van in totaal ca. 93 m² v.v.o., inclusief opslag, pantry, kelder (ca. 33 m2) en toiletgroep welke vrijwel direct in gebruik is te nemen.
Verkoopvloeroppervlakte behelst ca. 42 m². De winkel heeft een frontbreedte van ca. 7 meter. Er wordt een nieuwe gevel geplaatst met openslaande deuren en loopdeur waarmee ook een eigen opgang gecreëerd wordt naar de bovenverdieping.

De winkelruimte is gelegen aan de Schoutenstraat, welke aansluitend overgaat in de Kerkstraat, het A1 winkelgebied van Hilversum. De Schoutenstraat kent een zeer divers en aantrekkelijk winkelaanbod, waaronder enkele speciaalzaken en heren- en damesmode zaken. Goede parkeervoorzieningen op loopafstand, waaronder diverse parkeergarages in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige goede staat opgeleverd, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• plafond met verlichtingsarmaturen*;
• bestaande vloer- en wandafwerking*;
• alarminstallatie*;
• pantry;
• toiletvoorziening;
• cv installatie met radiatoren;
• nieuwe pui met loopdeur en openslaande deuren.
De hierboven genoemde zaken (aangeduidt met *) worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan (Binnenstad) van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als centrumgebied (Cgb), derhalve is deze ruimte uitermate geschikt voor het gebruik t.b.v. detailhandel of horeca.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.550,-- per maand, exclusief BTW.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden (bruto) huurprijs te verhogen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van gas en elektra. Tevens zal huurder zelf zorgdragen voor de levering van communicatieve diensten. Ten aanzien van water is er één hoofdmeter. De afrekening hiervan geschiedt jaarlijks op basis van de gehuurde oppervlakte t.o.v. het geheel.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg tussen partijen kortere termijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ september 2012) voor bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten

Oppervlakte
93 m²
Verkoopvloeroppervlakte
42 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schoutenstraat 13

€ 1.550 /mnd