Bodemanstraat 9 b 1216 AH Hilversum

€ 65.000 /jr

Omschrijving

Bent u op zoek naar een winkelruimte (detailhandel) ter grootte van ca. 590 m² (voormalige supermarkt) met veel lichtinval door grote stalen puien met veel glas én een industriële uitstraling? Dit object is gelegen op hoek Loosdrechtseweg/Bodemanstraat en is dan zeker een bezichtiging waard!

De totale oppervlakte bedraagt ca. 782 m² v.v.o. (incl. de kelder van ca. 192 m2) met uitbreidingsmogelijkheid met de aan de Loosdrechtseweg gelegen winkel-/bedrijfsruimte ter grootte van ca. 113 m² v.v.o. (thans in gebruik als shop behorende tot het onbemande benzinestation).

De ligging van het geheel is op korte afstand van het centrum van Hilversum en tevens goed bereikbaar vanuit Loosdrecht en vanaf de Vreelandseweg N-201 richting Utrecht en Amsterdam.

BESCHIKBAAR
De totale oppervlakte van ca. 782 m² v.v.o. is als volgt verdeeld:
- winkelruimte (detailhandel): oppervlakte ca. 590 m² met magazijn (o.a. v,v, goederenlift, koelcel en dubbele deuren om te laden en lossen);
- Kelder (magazijn/kantoor/kantine/koelcellen/technische ruimte): ca. 192 m²;
- Optioneel bij te huren de shop aan de voorzijde van ca. 113 m2.

Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegrond, welke is opgenomen in deze brochure. Meetcertificaat conform NEN 2580 is voorhanden

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd, betreffende onder meer:
- huidige vloerafwerking (winkel plavuizenvloer);
- warmtegordijn;
- heater (niet werkend);
- goederenheffer naar kelder (1.000 kg);
- eenvoudige pantry en toiletvoorzieningen;
- diverse koelcellen;
- technische ruimte met oa boiler en cv’s.
De hiervoor vermelde zaken, welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden in beginsel ‘om niet’ aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

PARKEREN
Er zijn mogelijkheden tot openbaar en gratis parkeren.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor de winkel bedraagt: EUR 65.000,- exclusief BTW op jaarbasis.

BTW BELASTE HUURPRIJS
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Geen leveringen en diensten door verhuurder. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie, water en communicatieve diensten, alsmede het afsluiten van de diverse onderhoudscontracten.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar te verlengen met een aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van 12 maanden, welke opzegtermijn partijen in nader overleg zullen overeenkomen.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
782 m²
Verkoopvloeroppervlakte
590 m²
Breedte gevel
34,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bodemanstraat 9 b

€ 65.000 /jr