Hilvertsweg 97 1214 JB Hilversum

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

Wie kent het Vietnamese bezorg/afhaal restaurant Kim gelegen aan de Hilvertsweg nu niet! Écht een begrip in Hilversum. Na decennia lang met veel toewijding en succes de zaak gerund te hebben en hier met veel plezier gewoond te hebben, mogen wij dit winkel-/woonhuis met tuin en dakterras te koop aanbieden.
Door de ruime bestemming is het eveneens mogelijk het geheel te transformeren naar een woonhuis. Door de goede ruimtes en verrassende indeling biedt dit pand veel mogelijkheden.

Het winkel-/woonhuis is gelegen om de hoek van het levendige winkelgebied aan de Gijsbrecht van Amstelstraat en heeft een totaal oppervlakte van circa 117 m².

Op de Hilverstweg en de Gijsbrecht van Amstelstraat bevinden zich een grote diversiteit aan winkelbedrijven, variërend van landelijke filiaalbedrijven zoals de Albert Heijn tot aan lokale detaillisten in zowel food, mode en bijvoorbeeld de verzorgingsbranche. Andere winkelketens en speciaalzaken op de Gijsbrecht van Amstelstraat zijn bijvoorbeeld: HEMA, Kruidvat, Etos, Gall & Gall en Shoeby.

De uitvalswegen richting de Rijksweg A-27 en de Vreelandseweg met een directe aansluiting richting de Rijksweg A-2 zijn nabij.

INDELING
Begane grond:
Entree, winkelruimte met de originele glas-in-lood bovenramen, met achtergelegen voormalige ‘afhaalkeuken’ met o.a. 2 wokbranders, technische ruimte met vernieuwde cv-ketel uit 2017. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de woning met een ruime woonkamer met veel daglicht door de vele raampartijen en een open haard, eenvoudige keuken, de badkamer v.v. wastafelmeubel, toilet en douche.
Tevens toegang naar de tuin van ca. 40 m² met overdekte veranda en achterom.

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet en bergvliering, 3 slaapkamers waarvan 2 gelegen aan de voorzijde en 1 gelegen aan de achterzijde met toegang tot dakterras (ca. 10m²).

OPLEVERINGSNIVEAU
Oplevering geschied in de huidige ‘casco’ staat, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
• gas c.v. ketel Intergas HRE (2017);
• huidige vloerafwerking: deels middels laminaat en deels tapijt;
• badkamer met toilet, wastafel en douche;
• grotendeels v.v. kunststof kozijnen;
• huidige wand- en plafondafwerking
• glasvezel aansluiting;

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt: EUR 325.000,- k.k.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

BTW CLAUSULE
Verkoper opteert niet voor een met BTW belaste levering.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bosdrift 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, dienstverlening of wonen.
Een combi van wonen en werken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

BOUWKUNDIGE EN/OF TECHNISCHE STAAT BIJ LEVERING
Behoudens voor zover schriftelijk afwijkend overeen te komen, wordt het object aan koper in eigendom overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van deze overeenkomst bevindt (volgens het principe van ‘as is where is’) met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen van de eventueel van overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het object uit te kunnen (laten) oefenen.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente Hilversum
Sectie L
Nummer(s) 2997
Groot 1 are en 26 centiare

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodemgesteldheid en/of de aanwezigheid van andere in het gebouw aanwezige en voor mens en/of milieu bezwarende of gevaarlijke materialen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJZONDERE BEPALINGEN
De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten

Oppervlakte
117 m²
Verkoopvloeroppervlakte
36 m²
Breedte gevel
45 m
Perceel
126 m² (in units vanaf 117 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hilvertsweg 97

€ 325.000 k.k.