Vaartweg 1 -3 1211 JD Hilversum

€ 45.000 /jr

Omschrijving

De royale hoekwinkel is gelegen aan een druk kruispunt aan de Vaartweg, ’s-Gravelandseweg en Brinkweg en ligt van oudsher samen met de Havenstraat in de aanloop naar het druk bezochte winkelcentrum van Hilversum. Dit winkelgebied is levendig, goed bereikbaar en wordt gericht bezocht.

Object
De royale hoekwinkel is gelegen aan een druk kruispunt aan de Vaartweg, ’s-Gravelandseweg en Brinkweg en ligt van oudsher samen met de Havenstraat in de aanloop naar het druk bezochte winkelcentrum van Hilversum. Dit winkelgebied is levendig, goed bereikbaar en wordt gericht bezocht. De winkelruimte is onderverdeeld in verkoopruimte, dagverblijf en magazijn. Aan de Brinkweg zijde zijn 3 parkeerplaatsen die bij de winkel horen.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal vloeroppervlakte van circa 358 m², bestaande uit de begane grond van circa 311 m² met dagverblijf alsmede een magazijn van ca. 41 m².

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-pantry;
-toilet;
-verlichting;
-airco/verwarming units.

Parkeergelegenheid
Parkeren naast het pand aan de Brinkweg, aan de straat aan de Vaartweg, Havenstraat, ‘s Gravelandseweg alsmede nabijgelegen parkeergarages bevinden zich bij het Hilvertshof, Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is €45.000,- exclusief BTW per jaar.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het navolgende gebruik:
-detailhandel;
-kantoor;
-maatschappelijke activiteiten;
-onderneming in de creatieve sector.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
352 m²
Verkoopvloeroppervlakte
228 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vaartweg 1 -3

€ 45.000 /jr