• Verhuurd onder voorbehoud

Havenstraat 34 1211 KM Hilversum

€ 495 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden in het centrum van Hilversum, een in nette staat van onderhoud verkerende kleinschalige winkel-/kantoorruimte van ca. 45 m² met een frontbreedte van ca. 5 meter.

Door de brede bestemming, oa detailhandel, dienstverlening, horeca en ondernemingen in de creatieve sector biedt deze ruimte vele mogelijkheden. Perfect geschikt voor startende en/of kleine ondernemers.

Hilversum, als mediastad, telt circa 85.000 inwoners en vervult een streekfunctie in het Gooi. De sterke regionale positie van Hilversum en het gunstige vestigingsklimaat, trekt veel ondernemers aan in onder meer de retail, de dienstensector en de audiovisuele industrie. Het economische klimaat in Hilversum draagt bij aan een levendige binnenstad met onder meer een breed scala aan winkelfiliaalbedrijven en speciaalzaken.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel-/kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat 'as is' met o.a. de navolgende voorzieningen:
- basis elektrische installatie;
- huidige wand-, vloer, plafondafwerking;
- eenvoudige pantry;
- toilet;
- CV ketel met radiatoren.

De hierboven genoemde zaken worden ‘om niet’ beschikbaar gesteld. De kosten van onderhoud, vervanging en/of vernieuwing komen voor rekening van huurder.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaatsen aan de Havenstraat (betaald). Voor langer parkeren kan eenvoudig worden uitgeweken naar onder meer parkeergarage ‘Goosiche Brink’. Een winkeliersabonnement parkeergarage bedraagt € 152,- per maand.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 495,- op maandbasis, excl. servicekosten.

BTW BELASTE HUURPRIJS
Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd ter grootte van EUR 75,- per maand (exclusief BTW), inzake de levering van gas, water en elektra. Nacalculatie van het voorschotbedrag geschiedt jaarlijks achteraf.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met eventueel van toepassing zijnde servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting over de servicekosten.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst wordt in beginsel afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

BESTEMMINGSPLAN
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Bosdrift 2013’, kent aan het perceel de bestemming ‘Gemengd -3’ toe. Op grond van deze planregels kan het gebouw onder meer worden aangewend ten behoeve van de functie: detailhandel, dienstverlening, bedrijven in de creatieve sector, horeca cat. A en B, bedrijven in cat. 1 en 2.

BIJZONDERE BEPALINGEN
- Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
- De genoemde metrages zijn slechts indicatief. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De informatie uit deze brochure is met zorg vervaardigd. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 495 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
45 m²
Verkoopvloeroppervlakte
45 m²
Breedte gevel
50 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Havenstraat 34

€ 495 /mnd