Gijsbrecht van Amstelstraat 184 1214 BE Hilversum

€ 1.395 /mnd

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie in het levendige winkelgebied aan de Gijsbrecht van Amstelstraat, bieden wij een op A1 locatie gelegen winkelruimte te huur aan ter grootte van totaal ca. 54 m2. (Winkel, Pantry en wc)

Het bedrijfsgedeelte is momenteel in gebruik als kapperszaak.

Op de Gijsbrecht van Amstelstraat bevindt zich een grote diversiteit aan winkelbedrijven, variërend van landelijke filiaalbedrijven zoals de Albert Heijn tot aan lokale detaillisten in zowel food, mode en bijvoorbeeld de verzorgingsbranche. Andere winkelketens en speciaalzaken op de Gijsbrecht van Amstelstraat zijn bijvoorbeeld: HEMA, Kruidvat, Etos en ICI Paris.

Indeling;

Winkelruimte met balie, meterkast, tussendeur naar pantry v.v. apparatuur, cv- combiketel en toilet.

Kadastraal bekend;

Gemeente Hilversum, Sectie L, Nummer 1045

Opleveringsniveau;

De huidige kapperszaak inrichting is eventueel ter overname in overleg.

Zo niet, zal de oplevering geschieden in de staat zoals deze wordt achtergelaten, inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:

• Airco (koelen en verwarmen winkelruimte);*
• CV installatie voor warm water en verwarming; • Toilet- en pantry voorziening;*
• Basis elektra; *
• Winkelpui;*

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

Bestemming;

Conform het vigerende bestemmingsplan “Kerngebied Gijsbrecht van Amstelstraat” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel en dienstverlening.

Aanvangshuurprijs;

De aanvangshuurprijs bedraagt 1.395,- per maand ex BTW. De huurbetaling dient per maand vooruit betaald te worden.

Huurprijsaanpassing;

Wijziging van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal geen daling ondergaan.

Waarborgsom;

Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een borg te worden verstrekt gelijk aan 3 maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten;

Deze is niet van toepassing.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van onder meer leveringscontracten met de energiebedrijven. De huurder van de bovengelegen woning vergoedt via verhuurder aan huurder van de begane grond een vast bedrag van € 10,- per maand, ten behoeve van het verbruik voor water.

Winkeliersvereniging;

De verplichte gemeentelijke bijdrage, de zgn. gemeentelijke BIZ-belasting ten behoeve van de Stichting Ondernemersfonds Gijsbrecht, bedraagt € 300,- per jaar.

Huurperiode;

Bij voorkeur 3 jaar + 3 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding;

Per direct.

Opzegging;

Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 maanden.

Huurovereenkomst;

Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012) voor WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

Bijzondere bepaling;

Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Aan de gegeven informatie van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend!

Voor meer informatie en of bezichtigen kunt u contact opnemen met: Beheerder B. Hessing 06-48335476

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Gijsbrecht van Amstelstraat 184 in Hilversum aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons kantoor opnemen voor het inplannen van een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.395 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten

Oppervlakte
54 m²
Verkoopvloeroppervlakte
42 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gijsbrecht van Amstelstraat 184

€ 1.395 /mnd