Prins Hendrikstraat 243 b 3151 AK Hoek van Holland

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

Aantrekkelijk horecaruimte/winkelruimte van circa 75m² met aan de achterzijde een buitenplaats van circa 20m² en een achterom (voor de bevoorrading). Tevens is een ruim terras aan de voorzijde, in centrum Hoek van Holland!

Horeca bestemming aanwezig.

Op uitstekende zichtlocatie te huur aantrekkelijke horecaruimte/winkelruimte van circa 75m² gelegen midden in de gezellige hoofdstraat van het bruisende centrum Hoek van Holland. De ruimte is voorzien van een ideale gevelbreedte van circa 4.30 m. Naastgelegen winkels zijn o.a. Bruna, Zeeman, Lidl, Action, Albert Heijn en de Hema. Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Mede door de ligging van Hoek van Holland aan het strand, haven, Stena Line, Nieuwe Waterweg, bos en Het Fort, trekken er jaarlijks twee en een half miljoen passanten door Hoek van Holland!

Uitstekend geschikt voor vele branches binnen de horeca, maar zeker ook voor dienstverlenende bedrijven en dat alles mogelijk gedurende 7 dagen per week!

Indeling:

De representatieve winkel heeft een terras aan de voorzijde en is voorzien van een marmeren betegelde vloer, verlichting, keuken, trapkast, toilet en achter(buiten)plaats van circa 20m². De achter(buiten)plaats is ook bereikbaar via de achtergelegen poort. Ideaal voor bijvoorbeeld bevoorrading.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²
Verkoopvloeroppervlakte
75 m²
Breedte gevel
4,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prins Hendrikstraat 243 b

€ 1.350 /mnd