Kouvenderstraat 78-80 6431 HH Hoensbroek

€ 800 /mnd Prijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelruimte centrum Hoensbroek | beleggingsobject

Kouvenderstraat 78-80 | Hoensbroek

Vraagprijs gehele object (met verhuurde bovenwoning): Op aanvraag.

Huurprijs winkelruimte begane grond en kelder: € 850,- per maand te vermeerderen met BTW.

In hartje centrum Hoensbroek gelegen charmant beleggingsobject. het geheel omvat een courante winkelruimte op de begane grond en een grote verhuurde bovenwoning verdeeld over verdieping 1 en 2 met een eigen entree op de begane grond.

De woning is groot van opzet met een balkonnetje aan de voorzijde en een royaal dakterras van ruim 35 m² aan de achterzijde. Vanuit de royale entree op de begane grond met opslag mogelijkheid opgang naar de eerste verdieping alwaar zich een keuken, woonkamer, toilet, 3 slaapkamers en een veranda met toegang tot het dakterras. Vanaf de overloop op de tweede verdieping toegang tot 2 slaapkamers, badkamer (met wc, douche en wastafel) en enkele wandkasten. De huuropbrengst van de bovenwoning bedraagt € 611,- per maand

De winkel is royaal van opzet en voorzien van alle relevante winkelinventaris, naast de winkelruimte beschikking over een keukentje, kantoor, toilet, pantry en een royale bergkelder.

LIGGING
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens, gezellige horeca en voldoende parkeerplaatsen bijna naast de deur. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.
Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Commerciële ruimte circa 166 m²
Begane grond Bovenwoning circa 128 m²
TOTAAL circa 294 m²

PARKEREN
In de directe omgeving zijn meerdere mogelijkheden om gratis, al dan niet met gebruik van de parkeerschijf, te parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 december 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen' en zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS GEHELE OBJECT
Op aanvraag.

HUURPRIJS WINKELRUIMTE
€ 850,- per maand te vermeerderen met BTW

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 800 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Breedte gevel
10 m
Perceel
151 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kouvenderstraat 78-80

€ 800 /mnd Prijs op aanvraag