Kouvenderstraat 78 6431 HH Hoensbroek

€ 800 /mnd

Omschrijving

Te huur Kouvenderstraat 78 Hoensbroek.

Omschrijving:
De winkel (166 m2) is royaal van opzet en voorzien van alle relevante winkelinventaris, naast de winkelruimte beschikking over een keukentje, kantoor, toilet, pantry en een royale bergkelder.

Huurprijs winkelruimte begane grond en bergkelder: € 800,- per maand (excl G/W/L) te vermeerderen met BTW.

LIGGING
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens, gezellige horeca en voldoende parkeerplaatsen bijna naast de deur. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.
Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in 'Parkstad Limburg', deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn meerdere mogelijkheden om gratis, al dan niet met gebruik van de parkeerschijf, te parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 december 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen' en zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Neem dan even contact met ons kantoor op.

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 800 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m²
Verkoopvloeroppervlakte
166 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kouvenderstraat 78

€ 800 /mnd