Kouvenderstraat 62 6431 HG Hoensbroek

€ 525 /mnd

Omschrijving

TE HUUR Kouvenderstraat 62 | Hoensbroek

Goede zichtlocatie in hartje Hoensbroek
Per direct beschikbaar
Huurprijs: EUR 525,- per maand te vermeerderen met BTW

Winkelruimte centrum Hoensbroek | circa 60 m²

Object
In hartje centrum gelegen courante winkelunit met keukenblokje en toilet. Voorts beschikking over een kelderberging en eigen parkeerplaats op het achtergelegen terreintje. Kenmerkend zijn de nette afwerking, courante rechthoekige indeling en royaal front met volop etalageruimte. Het object wordt verwarmd m.b.t. een cv ketel met radiatoren, beschikking over verlichtingsarmaturen en strak afgewerkte wanden. De vloerafwerking is ter overname van oud huurder. Het voorschot servicekosten bedraagt € 150,- per maand inclusief verbruik gas/water/electra.

Ligging
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens, gezellige horeca en voldoende parkeerplaatsen bijna naast de deur. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.
Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

Regio Parkstad
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

Metrage
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 60 m²
TOTAAL circa 60 m²

Parkeren
Er zijn diverse parkeerterreinen rondom de Kouvenderstraat gesitueerd, onder meer parking bij Albert Heijn, Weustenraedtstraat, Markt en Hoofdstraat. Er kan geparkeerd worden met behulp van een parkeerschijf.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 december 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen'. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Huurprijs
Huurprijs € 675,- per maand te vermeerderen met BTW

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
2 (twee) jaar.

Verlengingstermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model september 2012.
In onderling overleg.

Aanvaarding
In huidige staat.

Bezichtiging
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Disclaimer
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 525 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 675 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kouvenderstraat 62

€ 525 /mnd