De Brink 4 3871 AM Hoevelaken

€ 3.060 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN
De winkelunit gelegen aan De Brink 4 te Hoevelaken maakt onderdeel uit van een strip van 5 aaneengesloten winkelunits. Deze unit is geschikt voor 1 winkel maar tevens bestaat de mogelijkheid de ruimte op te delen en zodoende 2 winkels te creëren.
De in 1994 gebouwde winkel-units op zeer goede A1 winkelstand in het Centrum van Hoevelaken bestaan uit 5 aaneengesloten winkelruimtes van courante afmetingen en een geldautomaat. De middelste winkelunit, met een oppervlakte van ca. 204 m², is momenteel verhuurd aan Ter Stal en komt voor verhuur beschikbaar.

Het centrum van Hoevelaken kent een goed en gevarieerd winkelaanbod, waarbinnen de aangeboden propositie een prominente plek inneemt. De aangeboden winkelunits liggen naast voldoende parkeermogelijkheden en zijn gesitueerd tegenover een Lidl Supermarkt en naast een Albert Heijn Supermarkt. In de directe omgeving vindt u onder andere vestigingen van Jumbo, Hema, Blokker, Electro World en diverse speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen.
De overige huurders in de winkelstrip zijn Zeeman, Kruidvat, ABN Amro (GEA) en de plaatselijke ondernemers Bella Venezia (restaurant) en Marc and Macy (kindermode).

LOCATIE
De winkelruimte bevindt zich op de meest prominente winkellocatie van Hoevelaken. Hoevelaken is een plaats in de Gelderse Vallei met circa 10.000 inwoners. Hoevelaken valt onder de gemeente Nijkerk, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het was tot het jaar 2000 een zelfstandige gemeente. Ten westen van Hoevelaken ligt Amersfoort.

Het gemiddelde inkomen per persoon bedraagt EUR 26.400,-- per jaar (gemiddelde Nederland: EUR 24.100,-- per persoon per jaar). Door het hoge welvaartsniveau is de koopkracht bovengemiddeld te noemen. Hoevelaken heeft een dorpscentrum dat in 2003 door de gemeente is opgeknapt. Door het centrum loopt de Westerdorpsstraat met aan de noordzijde het dorpsplein De Brink en aan de zuidzijde de Wiekslag.
De Brink vormt binnen Hoevelaken een van de meest prominente winkellocaties.
Op De Brink staat Dorpshuis De Stuw, met daarin zalen, Grand Café "De Haen", het gemeenteloket, Jongerencentrum Blits en een fitnesscentrum.

BEREIKBAARHEID
240 m tot de bushalte;
1 – 2 km tot de A1
2 – 2,5 km tot de A28;
1 – 1,5 km tot Station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 204 m² winkelruimte. Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 3.060,-- per maand, exclusief servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantry en toilet.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de naastgelegen parkeerterreinen en op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.060 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
204 m² (in units vanaf 100 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
204 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Brink 4

€ 3.060 /mnd