Raadhuisstraat 130 C 4631 NJ Hoogerheide

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Riant commercieel pand in de gezellige winkelstraat de Raadhuisstraat. Het pand ligt aan het openbare parkeerterrein naast de Kerk waardoor dagelijks vele passanten het pand passeren.

De Raadhuisstraat maakt onderdeel uit van het gezellige winkelhart van Hoogerheide. Het centrum van Hoogerheide staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers en landelijke ketens zoals de Action, Kruidvat, Hema en de Jumbo en Albert Heijn. Naast detailhandel zijn er in het centrum ook veel horecagelegenheden zoals Broove & Beneeje, het Portret, de Pastorij, Domino’s en Kwalitaria.

Metrages

Commerciële ruimte: circa. 700 m2 BVO

Opslagruimte: circa. 100 m2 BVO

Parkeren

Het pand ligt aan het parkeerterrein naast de kerk. Hier is volop parkeergelegenheid aanwezig voor uw werknemers en bezoekers.

Bereikbaarheid

Het pand is gelegen aan de Raadhuisstraat in het centrum van Hoogerheide. Het pand zeer goed te bereiken is via de N289 met een uitstekende verbinding heeft met de A4 en de A58. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 2 minuten loopafstand.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een Centrum – 1 bestemming. Door deze brede bestemming zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca en kantoren toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het pand zal casco worden opgeleverd onder andere voorzien van;

- Meerdere airco’s
- Alarminstallatie
- Elektrische deuren
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Pantry
- Toiletruimte
- Tegelvloer

Huurcondities

Huurprijs: € 3.000,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een pand op een goede locatie voor uw onderneming in Hoogerheide. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Raadhuisstraat 130 C in Hoogerheide aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m²
Verkoopvloeroppervlakte
700 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raadhuisstraat 130 C

€ 3.000 /mnd