Gedempte Turfhaven 40 * 1621 HG Hoorn (NH)

€ 6.000 /mnd

Omschrijving

Gedempte Turfhaven 40, 40A, 42 en 42R te Hoorn

Beleggers en eigen gebruikers opgelet!

Op A-1 winkellocatie is deze winkelruimte met bovengelegen maisonnette woningen voor verkoop beschikbaar. De winkelruimte maakt onderdeel uit van het bekende ‘’Hoornse winkelrondje’’ en is temidden van een diversiteit aan winkels aantrekkelijk gesitueerd. De Gedempte Turfhaven heeft goede parkeerfaciliteiten op de openbare weg (direct voor de deur) en ligt op loopafstand van NS Station van Hoorn.

Gedempte Turfhaven 40 en 42:
De winkelruimte beschikt over een unieke frontbreedte van circa 12 m1, een riante vrije hoogte en een bruto vloeroppervlakte (bvo) van 284,3 m² verdeeld over de begane grond (circa 228,9 m² bvo) en eerste verdieping (circa 55,4 m² bvo). Tevens is de winkelruimte eenvoudig te splitsen in twee winkels.

De winkelruimte komt per 1 november 2022 vrij van huur en gebruik hetgeen voor beleggers maar ook voor een eigen invulling kansen biedt. Indien gewenst is de winkelruimte ook te huur tegen een huursom ad. € 6.000,- per maand, exclusief btw.

Gedempte Turfhaven 40A:
De zelfstandig bereikbare bovengelegen maisonnettewoning met dakterras is circa 186,9 m² bruto vloeroppervlakte en is thans voor onbepaalde tijd verhuurd tegen een jaarlijks te indexeren huursom ad. € 9.967,80 per jaar, exclusief kosten nutsvoorzieningen. Het dakterras is circa 27,2 m² groot.

Gedempte Turfhaven 42R:
De zelfstandig bereikbare bovengelegen maisonnettewoning met dakterras is circa 233,5 m² bruto vloeroppervlakte en is thans voor onbepaalde tijd verhuurd tegen een jaarlijks te indexeren huursom ad. € 9.997,56 per jaar, exclusief kosten nutsvoorzieningen. Het dakterras is circa 29,3 m² groot.

Via de eigen steeg naar het Ramen zijn de winkel en de zelfstandige maisonnette woningen aan de achterzijde te bereiken.

Wilt u eigenaar worden van deze interessante propositie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Koopcondities

Vraagprijs: € 1.420.000,- kosten koper.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Hoorn, Sectie B, nummers 378, 3173 en 2213, tesamen groot 2 are en 52 centiare ( 252 m²).

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’centrum-1’’ heeft met de functieaanduidingen detailhandel -loketverkoop en horeca – horecagebied b. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Bijzonderheden: Het complex is aangewezen als beschermd stadgezicht.

Huurcondities:

Huurprijs: € 6.000,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurtermijn: 5 jaren + 5 jaren (korter bespreekbaar)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform ROZ model.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1830

Oppervlakten

Oppervlakte
284 m²
Verkoopvloeroppervlakte
198 m²
Breedte gevel
12 m
Perceel
252 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 420 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedempte Turfhaven 40 *

€ 6.000 /mnd