St. Lambertusplein 11 5961 EW Horst

€ 2.450 /mnd

Omschrijving

Sint Lambertusplein 11

Flexibele winkelruimte met een historische uitstraling

Dit winkelpand staat aan het Sint Lambertusplein in het centrum van Horst. De winkelruimte is in meerdere opzichten bijzonder. Zo heeft het in de eerste plaats een historische uitstraling. Maar bovenal is de ruimte zeer flexibel en naar uw bedrijfsvoering aan te passen.
Het hoekwinkelpand op nr 11 springt flink in het oog. Het onlangs in de oorspronkelijke stijl gerestaureerde gebouw heeft een mooie bruine steen en aan de voorzijde een drietal grote ramen die als etalages dienst doen. De zijkant van het gebouw bevat vijf ramen waardoor er binnen sprake is van aangenaam veel lichtinval.

Hoewel het winkeldeel van ca. 240 m2 uit één grote ruimte bestaat, is het op een bijna natuurlijke wijze te compartimenteren. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld alleen ‘de aanbouw’ of juist alleen de winkelruimte aan de voorzijde afneemt. U huurt er al vanaf 130 m2. Juist die flexibiliteit maakt deze ruimte bij uitstek geschikt voor zowel detailhandelsbedrijven als organisaties die in de dienstverlening actief zijn. De ruimte beschikt uiteraard over alle noodzakelijke sanitaire voorzieningen en is verder zonder al te veel kosten aan uw bedrijfs- of organisatiewensen aan te passen.
Naast het winkeloppervlak beschikt u over kantoorruimte ( ca. 60m2) / eventuele opslag en een pantry op de 1e verdieping.

De locatie van de winkelruimte aan het Sint Lambertusplein is uitstekend. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid achter het winkelpand is prima. Het centrum van Horst doet het financieel economisch erg goed en het Sint Lambertusplein is bij tal van evenementen altijd dé ontmoetingsplek.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.450 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m² (in units vanaf 130 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Breedte gevel
10,5 m
Perceel
129 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

St. Lambertusplein 11

€ 2.450 /mnd