Utrechtsestraat 37 /39 3401 CT IJsselstein

€ 995.000 k.k.

Omschrijving

Utrechtsestraat IJsselstein

In de gezellig binnenstad van IJsselstein bieden wij dit dubbele winkelpand aan met drie bovenwoningen. De IJsselsteinse binnenstad kenmerkt zich door de mooie straten met karakteristieke panden, oude molen, leuke stadsgracht, theater, bioscoop en vele terrassen met restaurants. Wat de IJsselsteinse binnenstad tevens uniek maakt is dat er veel zelfstandige ondernemers zijn met een zeer actieve BIZ vereniging.
De aangeboden winkel en bovenwoningen liggen in de belangrijkste winkelstraat van de binnenstad, op A1 stand. De hoofdwinkelstraten zijn autoluw waardoor er prettig gewinkeld kan worden. De parkeergelegenheid in de parkeergarage of op straat in de directe omgeving. De binnenstad heeft tevens een tramhalte en busstation.
De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve BIZ vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen een centrummanager in dienst genomen. De BIZ/ondernemersvereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

Begane grond:
De huidige winkelruimte is circa 305m2 groot, de mogelijkheid bestaat om de winkelruimte op te splitsen in 2 winkels van circa 145m2 en 155m2. De frontbreedte van de winkel is circa 14m2. De winkel is momenteel niet verhuurd.

1e verdieping:
Momenteel 2 appartementen verhuurd en 1 leegstaand appartement.

appartement 1
Heeft een woonoppervlakte van 71m2 en een dakterras van 27m2. Dit appartement is op de eerste verdieping gelegen. Het appartement is verhuurd voor € 860,= per maand incl. € 60,= voorschot Electra/gas. Dit appartement is voorzien van een dakterras, ruime woonkamer met laminaatvloer en een verzorgde inbouwkeuken. Ruime slaapkamer met vaste kastenwand en een moderne complete badkamer. Verwarming via eigen
cv- combiketel. Dit appartement heeft een gemeenschappelijke opgang met
appartement 2.

appartement 2
Heeft een woonoppervlakte van 46m2. Dit appartement is op de tweede verdieping gelegen. Het appartement is verhuurd voor € 680,= per maand incl. € 50,= per maand
voorschot Electra/gas. Dit appartement is voorzien van gezellige woonkamer
met dakkapel en laminaatvloer. Gesloten keuken voorzien van een verzorgd wit keuken blok. De slaapkamer heeft een dakkapel en een vaste kastenwand.
Verzorgde badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. Dit appartement is voorzien van een eigen cv- combiketel. Dit appartement heeft een gemeenschappelijke opgang met appartement 1.

appartement 3
Heeft een woonoppervlakte van 95m2. Dit appartement is op de eerste en tweede verdieping gelegen. Het appartement staat leeg en is geheel gedateerd. De mogelijkheid bestaat om dit appartement op te splitsen in 2 kleine appartementen. Het appartement is momenteel te bereiken via de winkel. De mogelijkheid bestaat om voor dit appartement een eigen en zelfstandige opgang te realiseren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
305 m² (in units vanaf 145 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
14 m
Perceel
336 m² (in units vanaf 145 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Utrechtsestraat 37 /39

€ 995.000 k.k.