Midstraat 205 8501 AM Joure

€ 20.000 /jr

Omschrijving

Algemeen
De winkelruimte is gelegen in het centrum van het historische Joure. Joure is de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren (officieel: De Fryske Marren) en telt ca. 13.000 inwoners (2019).

De Midstraat is een aantrekkelijke winkelstraat in het centrum. De mix van eigen authentieke winkels in combinatie met de ketens geeft een mooie aanbodmix. De winkelstad Joure scoort bovendien bovengemiddeld in bereikbaarheid, parkeren en inrichting van het winkelgebied.

Locatie
Het winkelcomplex waar nr. 205 deel van uitmaakt, is gelegen op de hoek van de Roggemolenstraat en de Midstraat, de hoofdwinkelstraat van Joure. De omgeving bestaat voornamelijk uit winkels, restaurants en woningen. Bekende formules in de nabije omgeving zijn onder andere Action, Aldi, Lidl, Budgetfood, HEMA en Blokker.

Bereikbaarheid
Het object is per auto zeer goed bereikbaar. Het is mogelijk om te parkeren op steenworpafstand van de winkel. Vanaf hier is het slechts 4 minuten rijden naar de A7 (Zaandam - Duitse grens) en 5 minuten rijden naar de A6 (Joure - Muiderberg).

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van de winkelunit omvat ca. 177 m2.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 7,75 meter.

Indeling
Grote strak vormgegeven winkelruimte, pantry, toilet en achteringang/hal van en naar parkeerterrein.

Casco en oplevering
Uitsluitend het casco van de winkelunit wordt verhuurd. Alles wat buiten het casco bij oplevering aanwezig is en blijft kan door huurder zonder vergoeding gebruiken. De winkelunit wordt in dit geval compleet opgeleverd inclusief installaties, plafonds, vloer en wandafwerking zoals op de foto's is te zien. Onderhoud en vervanging van zaken buiten het casco is voor rekening en risico van huurder.

Parkeren
Zeer nabij bevindt zich een grote parkeerplaats waar het eerste uur gratis is. Daarnaast op korte loopafstand ook nog enkele andere grotere parkeeraccommodaties.

Gebruiksmogelijkheden
De winkel is als laatste in gebruik geweest bij fashionretailer Fifty Six. Detailhandel is de voornaamste optie. Andere functies waar onder meer aan gedacht kan worden zijn kantoorgebruik, zakelijke dienstverlening of paramedisch gebruik.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt EUR 1.667 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld.

Bestemming
Het geldende bestemmingsplan luidt: "Joure - Kom", vastgesteld bij raadsbesluit op 29 juni 2016 met als bestemming "Centrum".

Aanvaarding
In overleg op korte termijn.

Meer informatie
Dolf M. Stelpstra RMT
+31 (0) 6 5141 2180

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
177 m²
Verkoopvloeroppervlakte
165 m²
Breedte gevel
7,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Midstraat 205

€ 20.000 /jr