Oudestraat 6 8261 CP Kampen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Unieke mogelijkheden voor detailhandel en horeca in historisch pand binnenstad Kampen

Aan de Oudestraat 6/Muntplein 6 in Kampen was tot 2012 de bibliotheek van de Protestantse Theologische Universiteit gevestigd. Met het vertrek van de PTHU ontstaat er een unieke mogelijkheid om in de binnenstad van Kampen nieuwe functies te creëren.
Het gebouw Oudestraat 6 in in totaal ca. 1.430 m bvo groot verdeeld over drie verdiepingen, Muntplein 6 is ca. 1.130 m2 bvo groot. De gebouwen zijn intern met elkaar verbonden, maar hebben ook elk een eigen entree. Het object kan als totaal worden aangeboden of in afzonderlijke delen. Binnen in het complex ligt een patio van ca. 300 m2.
Het gebouw bevat diverse unieke ruimten, zoals de aula in Muntplein 6, of de studieruimte op de 1e verdieping van Oudestraat 6 met een fraaie kapconstructie.

Het bestemmingsplan laat in principe toe dat er op de begane grond van het gebouw detailhandel, horeca, of een dienstverlenende functie komt. Ook op de eerste verdieping kan detailhandel, horeca of dienstverlening worden gerealiseerd. De precieze invulling/verdeling kan in overleg plaatsvinden. Hierbij is volop ruimte van de invulling van uw eigen wensen.

De begane grond (en eventueel 1e verdieping) van het gebouw aan de Oudestraat 6 leent zich bij uitstek voor een detailhandel. Door het beschikbaar metrage zijn ook grotere detailhandelsformules hier goed onder te brengen. Oudestraat 6 ligt tegenover de C&A vestiging in Kampen, en naast Witteveen Mode. De invulling van de winkelruimte kan in overleg plaatsvinden; totaal oppervlakte, frontbreedte zijn aan te passen.

Ook voor de horecafunctie geldt dat in overleg een gemaakt kan worden. Noemenswaardig is de fraaie patio op het binnenterrein. Deze patio biedt goede mogelijkheden voor een horeca ondernemer om in de zomermaanden een buitenterras te maken.

Muntplein 6 biedt goede mogelijkheden voor dienstverlenende bedrijven. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Huurprijs: Op aanvraag en op basis van te ontwikkelen bouwplan

Aanvaarding: In overleg

Voorbehoud: goedkeuring opdrachtgever

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
2.500 m² (in units vanaf 200 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
2.000 m²
Breedte gevel
20 m
Perceel
3.401 m² (in units vanaf 200 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

NVM makelaar

VSO makelaars & taxateurs

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0321-318318

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oudestraat 6

Huurprijs op aanvraag