Roda J.C. Ring 99 6466 NH Kerkrade

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

Commerciële ruimte, gesitueerd aan de zuidzijde van het voetbalstadion van Roda J.C., de RJC ring. Andere huurders aan de zuidzijde zijn Fletcher hotels (receptie), Jumper De Diersuper, Subway, Domino’s pizza, ToyChamp en Dannini. Er is tevens een Albert Heijn XL, Basic Fit, Bufkes, alsmede meerdere restaurants en kantoren gevestigd in het stadion. Overige huurders aan de Leisure boulevard zijn o.a. Hornbach, Decathlon, Vue bioscoop, Happy Italy, Burger King, enkele bouwmarkten en Jumbo Golfwereld. Parkeren is nooit een probleem, voor de winkels zijn honderden parkeerplaatsen gelegen. De winkels liggen aan de snelweg. De Buitenring rond Parkstad Limburg alsmede steden als Aken, Heerlen, Maastricht en Sittard zijn snel bereikbaar.

We zoeken een huurder voor een retailunit van ca. 2.400 m². Dit is de hoekunit aan de zuidzijde gelegen naast dierenwinkel Jumper. De retailunit is verdeeld in twee bouwlagen voorzien van roltrappen. De begane grond is 955 m² groot met nog 1.450 m² op de verdieping.

Het is een ideale plek voor grootschalige detailhandel-, leisure- of horecadoeleinden. De unit heeft een markante lay-out met een beeldbepalende vide. Een unieke ruimte voor een uniek concept!

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op industrie-handelsterrein rondom het voetbalstadion van Roda J.C. (officiële benaming: "de Locht"), vrijwel aan de op- en afrit van de stadsautoweg van Heerlen (N281) met optimale verbindingen richting Heerlen, Aken (A76), Maastricht / Luik (A79), en richting Eindhoven / Amsterdam (A2). Vanaf deze locatie is een enorm verzorgingsgebied optimaal te bereiken.

Met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Er liggen bushaltes op loopafstand aan de Westkant van de Roda Boulevard.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond – multifunctionele ruimte – ca. 955 m²
Eerste verdieping – multifunctionele ruimte – ca. 1.450 m²

Totaal ca. 2.405 m²

PARKEREN :
Op de Roda Boulevard zijn er voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Rodaboulevard”, vastgesteld op d.d. 28-09-2016, bestemd als “gemengd-stadion”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Casco (as is, where is)

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
EUR 85,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
2.400 m² (in units vanaf 955 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
2.400 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,82

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
100 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roda J.C. Ring 99

€ 85 /m²/jaar