Orlandopassage 2 6461 AM Kerkrade

€ 12.000 /jr

Omschrijving

ORLANDOPASSAGE, hét winkelhart van Kerkrade

OBJECT
Winkelcentrum “Orlandopassage” is een veelzijdig en grotendeels overdekt winkelcentrum in het stadshart van Kerkrade gelegen op een A1 locatie. Het geheel omvat een variété aan fraaie winkels met eigen parkeergelegenheid. Door zijn ruime parkeergelegenheid en zijn spilfunctie tussen het oude en nieuwe deel van het centrum mag de Orlandopassage met recht het Winkelhart van Kerkrade worden genoemd. In de Orlandopassage komen een optimale bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod in een prettig verblijfsklimaat samen. Zowel landelijk opererende ketens als gerenommeerde lokale middenstand vinden hier sinds jaar en dag onderdak.
In het winkelcentrum mogen wij u de unit aan de Orlandopassage 2 aanbieden. De ligging van de unit aan de entree aan de Noord-Oost zijde van het complex richting het centrum is vanwege de zichtbaarheid goed te noemen. Daarnaast is de ligging aan de overzijde van de C&A en de Hema is gunstig.

LIGGING
Kerkrade is met circa 50.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt, Duitse consumenten en toeristen weten de weg naar Kerkrade Centrum te vinden. Een bezoek aan de Orlandopassage is daarbij een vast onderdeel van het centrumbezoek.
De positie van de Orlandopassage wordt versterkt door de de aanwezigheid van de C&A en Hema aan de Niersprinkstraat. Daarmee heeft het winkelcentrum twee sterke directe buren die de bezoekersaantallen in zowel de passage als aan de Niersprinkstraat verder zullen doen toenemen. Het bezoekersaantal in de Orlandopassage behoort tot de hoogste van Kerkrade-centrum.

PARKEREN
Het winkelcentrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage en een parkeerterrein aan de achterzijde waar men het eerste uur gratis kan parkeren, daarna tegen een scherp gereduceerd tarief. De aanwezige parkeergarage biedt 69 parkeerplaatsen en het plein 88. Voorts zijn er diverse parkeergelegenheden in en rond het centrum gelegen waar men met een parkeerschijf of tegen voornoemde voorwaarden kan parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade-Oost III', vastgesteld op 29 oktober 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

METRAGE
Adres Metrage (b.v.o) Huurprijs per jaar Promotiekosten per jaar Servicekosten per jaar
Orlandopassage 2 78 m² € 12.000,- € 684,- € 1.380,-
Genoemde bedragen zijn per jaar en exclusief BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.

Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

BTW belaste verhuur: Verhuurder opteert voor een met BTW belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: 3 maanden huur en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden vormt de basis.

Oplevering:
In de huidige staat.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 12.000 per jaar
Servicekosten
€ 1.354 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²
Verkoopvloeroppervlakte
78 m²
Breedte gevel
20,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
157 parkeerplaatsen (69 overdekt, 88 niet-overdekt)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Orlandopassage 2

€ 12.000 /jr