Vlietskant 3 9 4141 CK Leerdam

€ 499.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingskans!
Midden in het gezellige centrum van Leerdam vind je dit representatieve winkel / kantoorpand met mogelijkheden om er, binnen de door de gemeente gestelde kaders, te wonen. Op de verdieping heb je een fijn en zonnig balkon.
Het pand heeft een fontbreedte van maar liefst 15 meter! Het pand ligt op loopafstand van het NS-station en nabij een grote parkeerplaats. Het centrum van Leerdam biedt een gevarieerd winkelaanbod met o.a. de grote bekende winkelketens en er worden geregeld evenementen georganiseerd. Leerdam ligt gunstig t.o.v. de snelweg A2. Hierdoor zijn steden als Utrecht, Den Bosch, Breda en Rotterdam binnen een half uur aan te rijden.

Huidige indeling
Begane grond:
Je komt via een elektrische schuifdeur binnen in een lichte winkelruimte met een royale etalage. Het is een grote open ruimte voorzien van systeemplafond met inbouwspots.
Er is een hal met trapopgang. In een afgesloten ruimte, te gebruiken als kantine, vind je een keukenblok. Tevens is er een toiletruimte aanwezig.
Er is een airco-unit geplaatst.
Aan de voorzijde is het pand veilig af te sluiten d.m.v. rolluiken.

Verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de verdieping met dakkapellen. Deze is nog vrij in te delen. Je zou er wellicht in overleg met de gemeente een appartement van kunnen maken om dichtbij het werk te wonen, maar ook voor opslag of kantoorruimte is deze verdieping erg geschikt.
Vanaf deze verdieping is het dakterras op het westen bereikbaar. Een fijne plek voor de lunchpauze of om na het werk nog even van de avondzon te genieten!

Bergzolder:
Via een vaste trap is de bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Zeer royale fontbreedte;
- Gunstige ligging op A-locatie in centrum Leerdam;
- In totaal is er 471 m² winkelruimte;
- Voorzien van dakterras.
- Verkoop vloeroppervlakte is 257 m²
- Perceel 278 m²

Bestemmingsplan
Het object heeft bestemming Centrum -2 en deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:

op de begane grond:
detailhandel;
het wonen met niet publiekgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten;
publiekgerichte dienstverlening;
kantoren;
maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat het bruto vloeroppervlak van een maatschappelijke voorziening maximaal 300 m2 mag bedragen;
op de verdiepingen:
het wonen met niet publiekgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten;
kantoren, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor';
een galerie ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel – galerie', uitsluitend op de begane grond;
horeca, van categorie 2 ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 2', uitsluitend op de begane grond;
horeca, van categorie 3 ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 3';
een parkeerterrein ter plaatse van de aanduiding 'parkeerterrein';
de instandhouding van de karakteristieke hoofdvorm van gebouwen ter plaatse van de aanduiding 'karakteristiek';
bij deze voorziening behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

De navolgende artikelen zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen:

Aanvulling bestemming
In aanvulling geldt nog dat koper op de hoogte is van het feit dat het verkochte de bestemming Centrum -2 bevat en dat het verkochte in de huidige staat wordt opgeleverd een en ander conform de verkoopaanbieding en documentatie van Via Makelaardij.

Object niet bewoond door verkoper
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Garanties / Aansprakelijkheid
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene hij ter zake het registergoed meedeelt dan wel heeft medegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Ondermaat / Overmaat
Indien de opgegeven (ondermaat / bovenmaat) van het object niet juist is, ontleent geen van partijen daar rechten aan.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Aanvaarding / Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd en zal door koper worden aanvaard in de feitelijke toestand waarin het zich thans bevind “as-is” in de juridische, huidige gebruikte bouwkundige en technische en milieukundige staat, zonder enige garanties, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, afzonderlijke of zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste akte van eigendomsoverdracht en/of voor hem kenbaar zijn uit feitelijke situaties en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
471 m²
Verkoopvloeroppervlakte
257 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
278 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vlietskant 3 9

€ 499.000 k.k.