Wirdumerdijk 31 8911 CC Leeuwarden

€ 685.000 k.k.

Omschrijving

In hartje binnenstad van Leeuwarden is dit rijksmonumentale object gelegen. Het pand ligt op de hoek van de Wirdumerdijk en de Ayttasteeg, te midden van diverse (landelijke) winkelketens. Het object is vrij van huur en gebruik en voorzien van een bouwplan voor de realisatie van 10 studentenkamers of 5 studio’s op de verdiepingen (Ayttasteeg 1). In de directe omgeving zijn onder meer Sacha, KPN, Score, T-Mobile, The Athlete’s Foot en McDonald’s gesitueerd.

Kadaster
Gemeente Leeuwarden, sectie B, nummer 3815, groot 112 m².

Winkelruimte
De verhuurbare vloeroppervlakte van de winkelruimte op de begane grond bedraagt circa 78 m², verdeeld over circa 50 m² verkoopruimte, circa 16 m² magazijn en circa 12 m² pantry en toilet. De frontbreedte bedraagt circa 500 cm en de winkel is onder meer voorzien van een alarminstallatie, elektrisch bedienbaar rolluik, verwarming (o.a. luchtgordijn), airco en plafonds met verlichting. De markthuur van de winkelruimte bedraagt circa € 25.000,= per jaar exclusief BTW. Er vinden momenteel gesprekken plaats met een huurder voor deze huurprijs.

Verdiepingen
Op alle drie de verdiepingen is al sanitair (douche en toilet) aanwezig. Op de eerste en de tweede verdieping bevindt zich tevens een keukenopstelling. Er is een goedgekeurd bouwplan aanwezig voor de realisatie van 10 studentenkamers, maar de gemeente staat tevens positief tegenover het realiseren van 5 studio’s. Hier is reeds een concepttekening voor opgesteld. Na verbouw bedraagt de markthuur van de verdiepingen, zowel op basis van de studio’s als de studentenkamers, circa € 35.000,= per jaar.

Vraagprijs
€ 685.000,= kosten koper.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Voorwaarden
Het object wordt “as is, where is” verkocht.

Deze informatie wordt u toegezonden onder voorbehoud definitieve goedkeuring Verkoper. Aan deze informatie kunnen door Koper geen rechten worden ontleend. Verkoper heeft haar goedkeuring voor verkoop en bevestiging van haar overeenstemming, pas gegeven middels ondertekening van een koopovereenkomst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 685.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1874

Oppervlakten

Oppervlakte
268 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
112 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Beleggingsobject

Huurders
11 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wirdumerdijk 31

€ 685.000 k.k.