Nieuwestad 111 - 111A 8911 CN Leeuwarden

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
Verkoop bij inschrijving van het winkelpand inclusief bovenwoning met ondergrond, dakterras en verdere aan- en bijbehoren.

Object
Dit fraaie pand is gelegen op een mooie A1 locatie schuin tegenover De Waag en heeft een fraaie klassieke uitstraling. Het betreft een winkelruimte met royale bovenwoning waarvan de bovenwoning vanwege de oppervlakte en ligging van de trapopgang uitstekend leent voor een verdere opdeling naar meerdere wooneenheden. De winkelruimte is verhuurd aan Schoen- en Sleutel Meesters Leeuwarden. De bovenwoning zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd. Het pand gesitueerd tussen de Wereldwinkel en Schweigmann Kindermode.

Vloeroppervlakte
Het object heeft een totale vloeroppervlakte van circa 457 m² BVO, waarbij de winkelruimte een oppervlakte heeft van totaal circa 199 m² en het woondeel (verdeeld over 3 verdiepingen) circa 258 m².

Globale indeling
- Winkelruimte (Nieuwestad 111): Vrijwel de gehele begane grond (behalve entree en opgang naar bovenwoning) is in gebruik als winkelruimte. De verkoop vloeroppervlakte meet circa 105 m². Aan de achterzijde is de ruimte verdeeld over een keldergedeelte (circa 16 m²) en een entresol (circa 29 m²) waarin tevens de trapopgang is gesitueerd. Op de 1e verdieping (circa 29 m²) is verdeeld in een opslagruimte en technische ruimte. De 2e verdieping met een oppervlakte van circa 28 m² betreft grotendeels opslagruimte.
- Bovenwoning (111A): De bovenwoning is voorzien van een eigen entree en bestaat uit 3 verdiepingen met een oppervlakte van circa 86 m² per etage. Intern is het woondeel eenvoudig van opzet maar vanwege de oppervlakte en ligging van de trapopgang leent de woonruimte zich goed voor transformatie naar meerdere wooneenheden.

Openbaar vervoer en parkeergelegenheid:
Er zijn diverse bushaltes, treinstation en parkeergarages op korte loopafstand (Zaailand, Klanderij, Oldenhove).

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan "Binnenstad" en met een (enkel)bestemming "Centrum 1". Dat betekent dat er een combinatie mogelijk is van detailhandel en wonen.

Bijzonderheden
- Uit de gegevens van het gemeentelijke bodemloket is gebleken dat er geen historische activiteit bekend is. De bodeminformatie maakt onderdeel uit van de verkoopdocumentatie.
- Uit onderzoek zijn geen asbesthoudende zaken aangetroffen in het pand. Een verkennende asbestrapportage maakt onderdeel uit van de verkoopdocumentatie.
- Het is verkoper niet bekend of er asbesthoudende materialen in het complex verwerkt zijn.
- De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning opdrachtgever.
- Het object wordt verkocht en geleverd ‘as is where is’, dat wil zeggen in de huidige staat.
- Het pand is gesitueerd in een beschermd stadsgezicht.
- De huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.
- De voorgevel is in 1959 onder architectuur opnieuw opgebouwd.
- Het pand beschikt over energielabel B.

Verkoopproces
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars te Leeuwarden voor het verkrijgen van de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het pand is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op maandag 4 april 2022 van 09:00 uur tot 13:00 uur en maandag 11 april 2022 van 09:00 uur tot 13:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058-2337337.

Sluitingsdatum inschrijving
Woensdag 11 mei 2022 om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het object bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars te Leeuwarden.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
199 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
5,3 m
Perceel
149 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 258 m²)

Energie

Energielabel
B 1,10

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Hoekstra Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 058 - 233 7 337

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwestad 111 - 111A

Prijs n.o.t.k.