Haarlemmerstraat 209 2312 DR Leiden

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

In het hart van het centrum gelegen winkelruimte in klassiek pand op een prominente ligging. Onlangs is de Haarlemmerstraat volledig nieuw ingericht en heeft het een ware metamorfose ondergaan. Sinds kort staat de gemeente Leiden ook het gebruik als (dag)horecazaak en consumentverzorgende dienstverlening toe op een gedeelte van het Haarlemmerstraat-Oost gebied. Hierdoor zal het verblijfsgebied nog aantrekkelijker worden en barst de locatie van potentieel!

Haarlemmerstraat is dé winkelstraat waar onder andere Zara zich gaat vestigen en waar reeds Pull & Bear en Bershka zijn gevestigd. Maar ook de kleinere en meer specialistische winkels weten de Haarlemmerstraat te vinden. Een uitgelezen kans!

Locatie
Vanuit Leiden CS is de Haarlemmerstraat lopend alsook per busverbinding zeer goed bereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage Haarlemmerstraat, de ondergronds parkeergarage aan de Lammermarkt en het parkeerterrein aan de Kaasmarkt. Binnen enkele ogenblikken loopt u de Haarlemmerstraat op. Restaurants, grand cafés, musea en supermarkten bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlak
Ca. 70 m2 winkel-/opslagruimte.

Wijze van oplevering
In huidige casco staat.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving aan de Kaasmarkt, Lammermarkt parkeergarage en in de parkeergarage van Albert Heijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²
Verkoopvloeroppervlakte
70 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haarlemmerstraat 209

€ 1.250 /mnd