Korevaarstraat 19 2311 JT Leiden

€ 36.000 /jr

Omschrijving

Deze multifunctionele ruimte is prominent gelegen op de hoek van de Korevaarstraat en Raamsteeg tegenover supermarkt Hoogvliet, de nieuwe parkeergarage Garenmarkt en in de directe omgeving van Universiteit Leiden.

Het gebied, welke in het centrum van Leiden is gelegen, is geheel opnieuw ingericht en flink opgewaardeerd met o.a. een park, diverse binnenstedelijke functies en optimaal parkeren.

De ruimte, welke is gelegen op de begane grond, zal worden voorzien van een geheel nieuwe pui met een enorme frontbreedte.

Het object kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en leent zich uitstekend voor dienstverlening en speciaalzaken. In de directe omgeving bevinden zich supermarkten, dienstverleners, diverse restaurants en winkels.

Locatie
Mooie zichtlocatie in het verlengde van de Breestraat aan één van de voornaamste toegangswegen naar het centrum. Met vele miljoenen passanten per jaar kan men rekenen op bekendheid door de locatie.

Bereikbaarheid
Met een bushalte voor de deur, de parkeergarage de “Garenmarkt” direct naast het pand met 425 parkeerplaatsen waarvan 25 geschikt voor opladen van elektrische auto’s en op de hoek de parkeergarage van de Hoogvliet, is de bereikbaarheid uitstekend. P-garages zijn in 4 minuten te bereiken vanaf A4.

Oppervlak
Ca. 135 m² kantoor-/winkelruimte.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie van de gemeente Leiden heeft het object de bestemming; Artikel 6 Gemengd 1, zie bijlage. Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs:
€ 36.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens 2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 36.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Verkoopvloeroppervlakte
135 m²
Breedte gevel
12,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korevaarstraat 19

€ 36.000 /jr