Vijf Meiplein 39 2321 BN Leiden

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Betreft:

Te huur fraaie en ruime winkelunits, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Luifelbaan” in Leiden. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Hunkemöller, Nelson, SNS bank, Kruidvat, Lidl en Albert Heijn XL. Het winkelcentrum beschikt over meer dan 70 winkels met een grote verscheidenheid aan winkels.

Oppervlakte:

De winkelruimte bestaat thans, op basis van de huidige indeling, uit een entree, winkelruimte, met achterin een magazijn met pantry en toiletruimte. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 240 m2 (bvo). De ruimte kan gesplitst worden in twee units met de volgende oppervlakten:

– Unit 1: ca. 150 m2 (Bvo)
– Unit 2: ca. 90 m2 (Bvo)

Opleveringsniveau:

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd. De ruimte is o.a. voorzien van toilet, pantry, vloerafwerking en CV.

Huurprijs:

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 57.000,– excl. BTW en excl. promotie- en servicekosten per jaar. Voor de gesplitste units zijn de prijzen als volgt:

– Unit 1: € 37.000,– excl BTW en excl. promotiekosten per jaar (ca. 155 m2)
– Unit 2: € 23.000,– excl BTW en excl. promotiekosten per jaar (ca. 90 m2)

Parkeergelegenheid:

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de ruime parkeerkelder onder het winkelcentrum de “Luifelbaan”. Voorts is er de mogelijkheid tot parkeren op de bovengrondse parkeerfaciliteiten.

Bereikbaarheid:

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

Huurtermijn:

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren.

Zekerheidsstelling:

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

Huurprijsaanpassing:

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Het “Huishoudelijk Reglement winkelunits Luifelbaan” zal onlosmakelijk deel uitmaken van de op te stellen huurovereenkomst. Deze is op verzoek in te zien.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
245 m² (in units vanaf 90 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
245 m²
Breedte gevel
14 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,90

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vijf Meiplein 39

Huurprijs op aanvraag