Hoefblad 22 2266 JE Leidschendam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR GROOT CA. 758 M2 GELEGEN AAN HOEFBLAD 22 - LEIDSCHENDAM.

INDELING
Het totale oppervlak bedraagt 758 m².

PARKEREN
Tegenover het pand en ook in de directe omgeving.

BESTEMMING
De bestemming is detailhandel.

HUURPRIJS
€ 95.000,= per jaar, exclusief BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

AANVAARDING
In overleg.
De winkel is momenteel in gebruik als supermarkt (Coöp) en zal in 2022 vrij komen voor verhuur.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de wijziging van de maandprijsindex cijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voor het eerst één jaar na huuringangsdatum. De aldus geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

BTW
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt.
Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere Bedrijfsruimte in de zin van ex artikel 7:230a BW.

ALGEMEEN
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u WVK IN Business BV hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan WVK in Business BV deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheid in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

INFORMATIE
WVK in Business BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
T. 070 387 9018
F. 070 386 5227
E.
W. wvkinbusiness.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
758 m²
Verkoopvloeroppervlakte
758 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoefblad 22

Huurprijs op aanvraag