Damplein 8 2265 AC Leidschendam

€ 950 /mnd

Omschrijving

Damplein 8 Leidschendam, Centrum

De winkelruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Leidschendam en in de directe omgeving van de historische Sluis. Gelegen in het winkelgebied Damcentrum waar winkels – , in het winkelgebied Damcentrum t.o. Hoogvliet en een keur aan lokale ondernemers-, dienstverlening, horeca, recreatie en evenementen op unieke wijze samenkomen. Damcentrum heeft een metamorfose ondergaan om ruimte te maken voor creatieve, innovatieve, doorzettende en klantgerichte ondernemers. Het moment bij uitstek om een gevarieerde en koopkrachtige klantenkring te gaan bedienen met een eigentijds aanbod van producten en diensten. Het is optimaal bereikbaar met voldoende parkeermogelijkheden.

Metrage :
Circa 93 m2 commerciële ruimte

Frontbreedte :
Circa 6,65 meter

Algemeen
Het betreft een circa 93 m2 casco winkelruimte op de begane grond met grote etalage ramen, voorzien van nieuw pantry en toilet met fonteintje. Tevens achteruitgang aanwezig voor bezorging van goederen.

Parkeren
Er zijn in de directe omgeving openbare parkeerplaatsen beschikbaar (blauwe zone - 1 uur) Parkeren kan in de 2 laagse-parkeergarage onder het Damplein. Ingang parkeergarage is gelegen schuin tegenover de winkel, welke gratis toegankelijk is en geopend tot 00:00 uur.

Oplevering: direct beschikbaar

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: De unit is geheel zelfstandig, derhalve zijn geen leveringen of diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag en levering van gas, water en elektra.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 59/2012.

Voorbehoud :
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring verhuurder;

--------------------------------------------------------------------------
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten

Oppervlakte
93 m²
Verkoopvloeroppervlakte
93 m²
Breedte gevel
6,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Damplein 8

€ 950 /mnd